correcte,snelle levering aan scherpe prijs

heggenschaar kort geprobeerd met goed resultaat. snoeiseizoen nog iets te vroeg voor vol gebruik

Snel en goed!

Bestelling werd snel geleverd, goede communicatie, geen opmerkingen over het toestel tot dusver, heb het nog niet veel gebruikt!

Goede prijzen

Goede prijzen en snelle levering

Echt een top service....

Staan klaar voor proffesioneel advies en hebben echt verstand van zaken. Dit is nu een bedrijf waar je graag je spullen koopt. Leuke prijzen en zeer snelle verzending.. ook de bevestiging email en updates zijn top . Kortom een bedrijf om bij uw favoriete websites te voegen...

Vlot en correct

Heel professioneel aanpak.

het is ok om Rob aan de telefoon te hebben.

Je moet je afvragen of je dealer wil zijn van een leverancier, die een product (Hakselaar 250-s) levert, waarvan aan het einde van de montage door de koper thuis, wordt gevraagd alsnog met het apparaat naar een dealer te gaan. Wie verzint dat? Ja, Stihl. Echt onbegrijpelijk. Gelukkig kende Rob het probleem, en verontschuldigde de B.V. voor het niet toevoegen van de alternatieve schroeven. Overigens beveel ik aan, niet alleen de schroeven in te pakken bij het apparaat, maar ook een aparte beschrijving van dit unieke fenomeen. Dat jullie dan vervolgens die alternatieve schroeven niet op voorraad hebben is wel weer een minpunt. Ik zag, dat Stihl ze verkoopt in zakjes van 10 (je hebt er per apparaat 4 nodig.... ). Kortom, ik ben ernstig teleurgesteld in de (technische) klantvriendelijkheid van Stihl en wens jullie sterkte bij het compenseren daarvan in jullie shop. Voor mij is dat deze keer redelijk gelukt, maar ik ben geen enthousiaste koper geworden.

Correcte levering

Machine werkt correct

Snel en correct.

Snel en correct.

Prima service en snelle levering.

Stihl kettingzaag op één zondagavond besteld. Volgende dag in de avond al geleverd. Goede duidelijke website met veel info. Prima prijzen.

Très bon prix et expédition rapide

je suis très satisfait du produit et de la rapidité d'expédition je recommande

Snelle levering duidelijke communicatie

Hele goede service!

Ik ben snel geholpen en erg tevreden over de kwaliteit en service

Zeer goed zelfs in de avond werd mijn vraag beantwoord

Wij waren op zoek kettingzaag en vonden deze website wat een duidelijke uitleg en advies bij navraag besteld en andere dag al binnen top service

ik had heel snel een kettingzaag nodig. Ik vond de goedkoopste op deze website.

Volgende kwaliteiten ken ik toe aan de website: goedkoop, ongelooflijk snelle levering en heel klantvriendelijk qua info en respons!

Producten besteld en na twee dagen in België afgeleverd. Prima dus.

Overzichtelijke website en bestellen is zo gebeurd!

Prettige en overzichtelijke website om iets te bestellen. Ruim aanbod dus ik kom hier zeker terug.

Vlotte en goede service

Alles was naar wens, enkel een kleine opmerking. Misschien de doos beter toe plakken na toevoegen van de accu en lader, deze was vrij gehavend. Maar geen schade aan de goederen.

Voor een kado voor mijn zoon heeft dit bedrijf het extra feestelijk gemaakt met balonnen en extra s Fantastisch !

Netjes en snel

Na een eenvoudig bestelproces is mijn bestelling snel en keurig thuis afgeleverd.

Snel, veel keus.

Mijn producten zijn snel verzonden en kwamen in goede conditie aan. Ook de snelle info bij what’s app contact is erg prettig.

Een Stihl Trui voor een cliënt van onze zorgboerderij besteld. Vraag in de opmerking of Detuinmachineshop misschien wat Stihl sleutelhangers voor onze cliënten over hadden. En dat hadden ze, naast de trui die is ontvangen ook 6 sleutelhangers voor de cliënten. Helemaal blij! Nogmaals bedankt! Zorgboerderij de Ferbining Wjelsryp Friesland

De Rabobank en ik hadden iets fout gedaan,de Tuinmachineshop heeft het zonder enig gedoe voor mij opgelost.

Doen wat ze beloven.

Aantal Stihl producten gekocht. Om 15:00 besteld en de volgende dag om 10:00 in huis.

Alles in order perfect

Alles in order prefect