Was top

Alles was gewoon goed. Alleen levering van post nl was minder.

Een zeer tevreden vaste client

Vriendelijke , professionele en behulpzame personeel. Goede Prijs/kwaliteit .

Snelle levering, prettig contact naar aanleiding van vraag.

Goed op de hoogte gehouden van de snelle levering. Snelle reactie naar aanleiding van vraag. Met vriendelijke groeten, Jaap

Goed produkt

Super service. Snel

Ook specifieke bosbouw-artikelen in het programma.

Super service en zeer snel!

Een geweldige ervaring! Snelle service vandaag besteld kon het dezelfde dag nog ophalen. Ook aan de kassa nog extra advies gekregen. Zeer tevreden!

Zeer uitgebreid naar keuze en snel geleverd

Gaat benodigdheden nodig voor mijn stihl kettingzaag zoals brandstof olie nieuwe ketting maar ik heb te weinig verstand van omdat ik te weinig gebruik maar had het wel nodig maar via dat programma is het eigenlijk een fluitje van een cent met alle die tales daarbij om te bestellen wat je nodig heb dus ik ben zeer tevreden zeker een aanrader

je kunt er zaken mee doen

gewoon goed ,

Aanrader!

Super service direct antwoord op je vragen! Snelle levering en goedkoper

Goede machine

Zeer goed en mooie machines heb er nu al 2 gekocht bij jullie en zeer tevreden erover als je iets vraagt niks teveel en direct antwoord vriendelijk een echte aanrader voor bij jullie iets te kopen woon in België en hier kom je dat niet tegen op alle gebied

Goede service aan een scherpe prijs

Na een probleem met de levering van mijn TSA 230 contact genomen met de helpdesk. Ze heb en me op een gepast manier kunnen helpen. Kortom goede service !

Goede opvolging

Wij werden zeer goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling en verzending

Perfecte service

Snelle levering. Vaak goedkoopste aanbieder.

Alles goed geregeld bij ze en snelle reactie

Goede service en vriendelijk mensen aan de telefoon en alles goed verpakt bij verzenden

Snel, correct

Zie boven

Goede prijs, vlotte levering en duidelijke communicatie

Buiten de scherpe prijs is mij met name de zeer duidelijke communicatie (via mail) over het vervolg zeer duidelijk.

Persoonlijke noot

Bestellen was eenvoudig en mijn vraag werd zeer snel beantwoord. Ook de levertijden klopten en de bestelling werd snel geleverd. De grote verrassing was de persoonlijke boodschap die in het pakket zat. Super!!

Snelle levering en top geregeld

Bestelling geplaatst op zeer gebruiksvriendelijk site. Erg tevreden over de service. Volgende keer ga ik zeker weer bij de tuinmachineshop winkelen!!

Snel geholpen en als je vragen hebt dan zijn ze er om u te helpen

Goede prijs en netjes geleverd

Goede prijs en netjes geleverd

Zeer tevreden en snelle levering.

Recent heb ik een nieuwe bladblazer gekocht bij de tuinmachineshop. Ik had reeds op verschillende websites gekeken en stelde vast dat ik dezelfde bladblazer voor 60 eur minder kon kopen. Ik bestelde vrijdag id namiddag en selecteerde snelle levering, zaterdag id voormiddag werd hij reeds geleverd. Ondertussen de bladblazer getest en zeer tevreden.

Zeer tevreden en snelle levering.

Order is prima afgehandeld, alleen jammer van al die mailtjes om de webshop te beoordelen. Om er van af te komen toch maar even een review. Van mij hoeft al die spam niet, als ik geen zin heb om een beoordeling te schrijven dan vind ik dat ik dat moet kunnen aangeven in de eerste mail met die vraag.