Super service

The best

goede prijs snelle levering

Prima concurrende prijs en zeer snelle levering. Het is dat DHL er weer een zooitje van maakte waardoor het een paar dagen later binnen kwam dan voospelt. Ach ja, het zal DHL niet zijn.

Simpel snel en goed te bestellen

Zeer gemakkelijk om te bestellen en zeer snelle levering

Goede prijzen, vlotte afhandeling

Ik koop direct opnieuw bij hen!

Excellente

Super snelle en zeer correcte levering .

Zéér tevreden

De ervaring met detuinmachineshop B.V heb ik als prettig ervaren, alles verliep vlot en ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Volgende keer als ik iets nodig heb zal ik hier zéker weer bestellen!

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Alles keurig uitgeleverd volgens afspraak. Bij vragen erg behulpzaam en deskundig en altijd vriendelijk. Top.

Snelle levering, goede prijzen

Bestelling verliep vlot, prijzen waren redelijk, levering verliep snel. Alleen jammer dat ik blijkbaar een verkeerd onderdeel had besteld. Dat bleek pas nadat ik de verpakking had geopend en het stuk probeerde te monteren... Dat is niet de fout van Detuinmachineshop, maar is een gevolg van de ingewikkelde uitleg van Stihl zelf. Jammer.

Très satisfait

Bob rapport qualité prix sur cette machine

perfect

snelle levering en een zeer goede afwikkeling /verzending ervan. echt een aanrader voor iedereen.

Redelijk geprijsd en perfect en snel bezorgd

Redelijk geprijsd, goed verpakt en snel bezorgd. Apparaat werkt prima. Opvangbak werkt minder goed.

Reeds de volgende dag werd de kettingzaag geleverd

Voor zo'n flinke aankoop van een STIHL kettingzaag een prima klantencontact.

Vinden van de juiste onderdelen vanaf de tekeningen is erg eenvoudig en snel

Ik zocht Husqvarna onderdelen voor een maairobot. Via de tekeningen was het eenvoudig om de juiste onderdelen te vinden. Bestellen snel en eenvoudig te doen. De bestelling en levering is goed te volgen.

Ik ben goed geholpen

Doe zo verder

Zoals het hoort , super vlug en correct !!!

De bestelling werd gedaan op vrijdag en maandag al geleverd , perfect !!!!!

Zeer goede en correcte service.

Ik heb tijdens de pinkerdagen gebruikt gemaakt van een super aanbieding voor een Stihl bosmaaier. Bij levering bleek een onderdeeltje te missen. Na een telefoontje waar ik zeer vriendelijk te woord ben gestaan, is het direct opgelost en heb het onderdeel de volgende dag al mogen ontvangen. Dank voor de snelle service en vriendelijke en correcte afhandeling.

na een dag de aanschaf binnen

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles ok, alleen is er geen uitleg bij de geleverde onderdelen en dat is soms zoeken naar hoe en waar.

Als volgens Plan

Snel, overzichtelijk, duidelijk

Goede duidelijke informatie, snel gevonden wat je nodig hebt.

Slecht gewoon

Nog altijd niks gekregen nogthans heeft de klantenservice beloofd da ik het vorige vrijdag ging hebben en we zijn maandag avond en nog altijd niks ontvangen geen loze beloftes maken

Low price and fast delivery: I recommend it!

I'm fully satisfied with my first order at this shop. I could indeed buy the Stihl hedge trimmer I was looking for at a lower price than most websites or physical shops. In addition I was recommended a list of relevant by-products for this purchase (fuel/oil mixture, protection gear, accessories, ...). The delivery (to Belgium) was free and fast.

Correct

Snelle levering iD komt overeen met het onderdeel

Verwarrende mailwisseling

Ik wilde mijn bestelling ophalen in Vught omdat ik daar toch werk. Ik kreeg dinsdag een mail dat mijn bestelling klaar stond. Dus woensdag naar het afhaalpunt bleek dat de bestelling bij Stihl klaar staat. En dan nog geleverd moet worden Dit staat niet in de mail, daar staat dat ze het geweldig vinden dat ik de bestelling op kom halen. Met bestel nummer erbij.. Ronduit verwarrend, stuur alleen een mail als dat de klant kan komen halen en houd de interne mail intern..

Fijn geholpen

Eerst iets verkeerds besteld maar gelijk opgelost en weer dik in orde.