Uitstekende service en duidelijke site

Makkelijk bestellen, snelle levering

Supersnelle afhandeling van bestelling.

Exacte en snelle levering van bestelde bladblazer. Belofte dat apparaat op voorraad was bleek geheel juist.

Snel mooie aanbieding voor het tuingereedschap gevonden

Was niet op voorraad en toch binnen 3 dagen thuis bezorgd! Jammer dat de spaaractie, 5% korting op alles, blijkbaar al verrekent was in de prijs. Lijkt mij niet juist. Zou dus op de websiteprijs moeten zijn. Zou voor mij veel gescheeld hebben. Machine is top. Is nu mijn tweede. Snelle service en verzending

Goede producten, goede prijs en snelle levering

Goede website, goede producten juiste prijs. Snel geleverd maar helaas had ik de verkeerde maat besteld. Na contact met goed voorstel “ omgeruild” in een van de aangesloten winkels. Prima opgelost!

Beste aanbod en prijs onder 1 dak!

Bij vragen over mijn aankoop; direct het gewenste antwoord om mijn mogelijke twijfel weg te nemen. Snelle verzending en scherpste prijs. 10/10

Je weet al wat je wil

Makkelijk te bestellen goede omschrijving, overzichtelijk en snelle levering

Toptools , tegen correcte orojs

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop , zal dan ook geen seconde twijfelen voor een nieuwe aankoop als dat nodig is . Ik kon ook mooi de snelle uitlevering aan de koerier volgen Dan stopte het snel ! Het pakket kwam pas 5 dagen later aan en had maar liefst 3 switches gemaakt van pakkjesdienst voor het uiteindelijk bij me was . Op zich niet zo erg maar ik had het in het weekend goed kunnen gebruiken tijdens mijn tuinonderhoud , jammer . Maar voor de verkoper alleen maar lof !

Slechte voorraad

Ze zijn over het algemeen goedkoop. Daarom heb ik vijf keer een bestelling gedaan. Ik heb vijf bestellingen gedaan van artikelen die op de site op voorraad stonden. In drie gevallen bleek dat er toch artikelen niet op voorraad waren en dat de bestellen (veel) later geleverd zouden worden. Ook aangegeven dat ik een aantal artikelen die wel op voorraad waren snel nodig had. Maar die konden alleen geleverd worden als ik de verzendkosten zou betalen. Niet klantvriendelijke voor een klant die in korte tijd een paar duizend euro komt brengen. Helaas voor ga ik opzoek naar een andere leverancier, waar je wel op kan vertrouwen.

Goede uitleg en snelle levering, prima!

Klantenservice toont bereidheid om te helpen en geeft goede uitleg. Levering op tijd, dank!

SUPER SNELLE LEVERING

Naast de super snelle levering, product ontvangen zoals beschreven. Zal in de toekomst zeker vaker gebruiken van De Tuinmachine Shop !!

Service après vente au top et livraison super rapide

Service après vente très réactif, prix très attractifs et livraison en Belgique en 2 jours. Parfait, je recommande ce site très sérieux.

Snel geleverd en prima in orde

Heldere webshop en correcte afhandeling.

Top winkel , altijd goede service

Top service bij deze winkel altijd vriendelijk en al redelijk veel bij hun Besteld en altijd tevreden !

Alles Conform de afspraak.

Prima geholpen!!

Ben goed op de hoogte gehouden door de winkel na bestelling. Duidelijkheid over levering product na bestelling. Snel en keurig afgeleverd door pakketdienst!

Even lastig om vestiging Zierikzee te vinden, maar verder prima!

Verbeterpunten: 1. De Tuinmachineshop B.V. staat nergens op de borden van het industrieterrein aangegeven. 2. Het "huisnummer" staat niet juist aangegeven. Het is nummer 15, maar bij jullie is het nummer 13? Als ik in mijn navigatiesysteem het adresnummer invoer, wordt dat niet herkend, en maakt het systeem er nummer 12 van! 3. Het is wel jammer dat er zo weinig producten aanwezig zijn in de vestiging Zierikzee! Als daar wat meer kloofbijlen hadden gelegen, had ik er zeker één gekocht. Nu ben ik doorgereden naar de Praxis. 4. Op de bestelling is niet aangegeven wat het adres is van de vestiging Zierikzee. Dat heeft de verkoopster in Goes mij later doorgegeven. 5. De werking van de website is helaas op een aantal punten onjuist en onduidelijk! Kortom: Commercieel valt er nog wel wat werk te doen om de omzet met name in Zierikzee te verhogen. Gezien het toerisme op Schouwen zal dat zeker vruchten opleveren ;-). Met vriendelijke groeten, Koos Luijendijk Sikkelstraat 4 4904VB Oosterhout gsm: 0652345320

Super geholpen via Whatsappje

Klantenservice is keurig geregeld voor advies op maat.

Producten niet op voorraad

Eerste keer een product besteld wat volgens de website op voorraad was. Bleek niet op voorraad te zijn (2 weken levertijd), waarna ik zonder moeite de order kon annuleren. Op de site vond ik een vervangend product wat wel op voorraad zou zijn. Even telefonisch nagevraagd en ook dat product bleek net op te zijn (2 weken levertijd). De dame aan de telefoon reageerde vrij laconiek, toen ik bovenstaande voorlegde.

Snelle levering na bestelling. Duidelijke website.

Sneller en stipter kan niet

Correcte, vlotte en correcte levering…..

Overzichtelijke site , goed materiaal en in het bijzonder de snelle levering!

zeer correct geholpen per telefoon en komen afspraken na

zeer correct geholpen per telefoon en wordt netjes terug gebeld, zoals afgesproken.

Helemaal prima!

wat moet je meer zeggen als alles prima is. Prijs goed, levering snel.

Super snel geleverd

Binnen een dag in huis

Perfecte service, heel blij dat ze even contact hebben opgenomen.

Blij dat het binnen was echter de onderdelen paste niet in de kettingzaag als stond dat wel op de verpakking MS170 Stihl?? Kan de tuinmachineshop misschien niet zo veel aan doen maar toch een echte domper! Vandaar dat ik echt blij was dat ze even belde, heb een retournummer gekregen voor de bestelde set en ze hebben ook aangeboden om mijn kettingzaag onder garantie te controleren / maken terwijl ik die daar niet heb gekocht. Echt heel blij mee. Well done Tuinmachineshop :-)