Goed. Snelle service. Kans op prijzen

helemaal goed!

Vlot telefonisch contact, snelle levering, prima webwinkel! Makkelijk, logisch en goede prijs.

Gewoon perfect niks te klagen vriendelijke werknemers met verstand van wat ze verkopen!

De koffie staat altijd klaar net als de tips van de medewerkers. Ze weten waar ze over praten de verkopers, Top materieaal. Tot heden geen 1 klacht en bestel er al 4jaar me spullentjes. Als iemamd me vraagt waar of hoe raad ik r2techniek(de tuinmachineshop) aan in goes. Altijd goed antwoord en perfecte service zoals je verwacht van een echte dealer!

Perfecte service en telefonische advisering!

De online webshop blinkt tevens uit in de advisering van de klanten. Je wordt uitgebreid te woord gestaan en erg goed geholpen om een juiste keuze te maken die bij jou wensen past. Top!

Een met de natuur

Ontzettend leuk

Positief

Zeer snelle levering, enige bemerking die ik heb is dat ze wel het juiste materiaal hebben geleverd (ik had een tegellifter/tegeltang besteld), echter niet van het merk dat op de webshop werd getoond. Materiaal is op zich hetzelfde, maar een mailtje om te bevragen of ik akkoord ben met een ander merk dan ik bestelde zou beter zijn geweest

Vlotte service en goede deals

Na lang zoeken voor een goede ACCU kettingzaag kwam ik terecht bij jullie shop die de beste deal gaf.

Alles naar wens verlopen

Product zoals omschreven Snel geleverd Goede info over de verzending Snel geleverd

Prima service, snelle levering, goed product

Binnen n dag geleverd. Vlekkeloos gegaan. Uitstekend

Duidelijke site

Duidelijke site, bestelling is snel te plaatsen en je hoeft geen account aan te maken. Nette en snelle bevestiging per e-mail en daarna duidelijk updates. Het geeft de klant vertrouwen en dat is prettig! Vriendelijke groet Ivo Smeets

Bestel procedure is top!

Het duidelijk site, diverse betaalmogelijkheden en een makkelijke werking. Verwerking order/factuur en informatie betreffende de levering is perfect. Ik hoop dat het apparaat ook zo goed werkt, daar hebben jullie geen invloed op!

Super!!

Super snel ontvangen Snoeischaar (elekt) super!!

Professionele zaak met uitstekende service

Na mijn bestelling ben ik uiterst vakkundig geholpen. De service die men hier levert is ronduit goed. Dit is geen webwinkel waar men vanuit de garage spullen aanbied maar een solide organisatie in een fantastisch mooi pand. En nee, ik ben geen familie en ook krijg ik geen provisie. Gewoon een zeer tevreden klant.

Prima geregeld,

Kon de levering van mijn bestelling prima volgen. Zeer snel geleverd

Bestelling niet ontvangen maar netjes opgelost

Eigenlijk bepaald geen voorstander bv an kyoh omdat ze geen kritische reviews accepteren. Maar goed, detuinmachineshop heeft mijn klacht netjes afgehandeld nadat ik de bestelling niet had ontvangen. Dat is toch wel een positief signaal waard.

prima!

Xxxx

Levertijd was bijzonder snel,zelfs met het weekend ertussen,en een ruim assortiment

Snelle levering en goed meedenken tijdens bestelkeuze

Prima service en klantgerichte benadering. Mooi assortiment.

Scherpe prijs en supersnel geleverd. Top!!

1 STE keer besteld bij jullie en zeer tevreden van de service

Helemaal top!

Goede communicatie.

Gewoon goed!!!!

Prima webshop. Snelle reactie en duidelijke communicatie. Via zowel mail, whatsapp en telefoon zijn ze goed te bereiken en ze denken ook mee als iets niet op voorraad is. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer positief ben over Detuinmachineshop.nl Speciale dank aan Rob, de eigenaar, die zelf de moeite nam om mij te bellen en alternatieven te zoeken.

Snel geleverd!

Alles wat ik nodig had was op voorraad, voor een prima prijs en snel in huis. Gekocht met kortingscode die aangeboden werd vanwege de afgelopen storm. Super aktie!

laagste prijs en volgende dag inderdaad geleverd!

veel keuze, lage prijzen en goede, snelle service

geweldig

Ik had het verkeerde product besteld, na een telefoontje fantastisch opgelost.