Klasse.

Had nog een paar vragen over m'n aankoop ,werd keurig te woord gestaan . Prima afhandeling helemaal geweldig.

Maandag stihl kettingzaag besteld, dinsdag on huis. Ketting was al op het blad gezet. Kan ik direct de boom van de buurman omzagen vandaag...:)

Heel tevreden vanwege super service

Als particulier de stap gemaakt om mijn “hele machinepark” om te zetten op accupower. Kostbare hobby, maar door te attenderen op de juiste kortingsacties er een mooi voordeel op gekregen.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg gehad bij de aanschaf van een robotmaaier. Echt een stuk meerwaarde t.o.v. een 'kale' webshop met alleen een stukje omschrijving.

Snel geleverd.

Top Service!

Ik had een jerrycan van 5 ltr besteld. Ik werd netjes gebeld of 5 x 1 ltr ook goed was. En alles de volgende dag in huis

goede prijs snelle levering

Duidelijke site met een goede prijs verhouding. Snelle levering

Topservice

Bestel je iets krijg je steeds de correcte bestelstatus of men beld om te zegge hoe de stand van zaken is heel echt top

Top service en correcte levering

Ik zou jullie zeker willen aanbevelen. Het artikel werd perfect afgeleverd aan een correcte prijs.

Goed product, snelle levering. Wist niet welk type bladblazer geschikt was voor mij. Telefonisch contact hierover gehad met medewerkster. Goed geholpen, fijne machine! Dikke aanrader.

Top bedrijf

Snel geleverd en vriendelijke klantenservice

Heel Vlot en Eerlijk, goede kwaliteit prijsverhouding.

Machine zoals beloofd op de website goed en snel ontvangen. na montage blijkt ze prima te werken! Echt een aanrader.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Fantastisch bedrijf

Goede en snelle service! Duidelijke communicatie, vriendelijke medewerkers. Zeker aan te raden.

Prima service en snelle levering!

Scherpe prijs, goede service en snelle levering!

eerst gebeld ivm voorraad. moest intern geinformeerd worden. werd toen rechtstreeks vanaf grossier gestuurd

Snel en eerlijk geholpen

Dat je kan appen vind ik een enorme pré. Soort van live contact en antwoord op mn vragen. Snel antwoord en eerlijk ook omdat ik ergens zag dat het apparaat iets goedkoper was, maar door het antwoord toch bij de tuinmachineshop gekocht!

adequaat met juiste prijs/kwaliteit verhouding

prima, op tijd geleverd en gunstige prijs voor kwalitatief hoogwaardig product, stihl ms211 CE-B in dit geval

Snelle service, vriendelijke mensen

Snelle levering De bestelling achteraf aanpassen bleek geen enkel probleem. Het teveel betaalde bedrag werd snel teruggestort en voor een aangepaste rekening voor de cashbackactie werd gezorgd. Zeer vriendelijke mensen die met je meedenken en nog ouderwets ? Service leveren!

Gewoon perfect

Bladzuiger stihl sche 81 aangekocht en binnen de 24 uur al ontvangen, nergens te vinden aan hun prijs, prima service En uitstekend bladzuiger

Gewoon volgens afspraak/verwachting

Alles conform afspraak/bevestiging

Zeer vlotte afhandeling in de webshop en een vlotte correcte levering.

Precies dat gekregen wat ik heb besteld

Goede website, intuïtief en maakt het bestellen eenvoudig.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering