Goed bereikbaar voor vragen over her product

Prima service en snelle levering

Goede communicatie

Op het door mij bestelde product zat een langere levertijd, maar doordat ze hebben gezocht in één van hun filialen kon het toch op tijd geleverd worden. Hartstikke fijn natuurlijk. Goede klantenservice.

Snel geregeld

Goede kwaliteit

Levertermijn ruimschoots overschreden

Producten nier leverbaar, meer dan een week moeten wachten.

Very good service

Fast delivery, product as described in very good price.

Vóór (tijdens en ná) de SUPERSNELLE levering correcte communicatie!

Webshop met eenvoudige en duidelijk hanteerbare website. Meteen na de bestelling een bevestiging en correcte leverings-datum-opgave. Product was degelijk verpakt en voldoet aan de beschrijving. Wij zijn tevreden!

Prima bedrijf

Still kettingzaag gekocht, goede voorlichting welk type te kiezen. Was niet op voorraad maar netjes op de afgesproken datum afgeleverd.

Perfecte levering en prijs

Komen afspraken na

Fijn telefonisch advies. Scherpe prijs. Klantvriendelijke aanpak.

Bel met Rob en laat je adviseren. Fijn advies. Goede prijs. Snelle service. Top!

de eerste keer via deze site besteld,erg tevreden

besteld wat ik nodig had,de volgende dag al binnen

100%

100%

Goede informatie over aangeschafte machine, overzichtelijke website

Snelle deskundige service

Ik wist precies wat ik wilde hebben. Daardoor is online bestellen heel goed te doen. Bestelling is eenvoudig en levering supersnel.

Ik heb een probleem

Onderdeel van grasmaaier kwam al gebroken Aan. Direct mail gemaakt met foto’s. Maar na 3 dagen nog niets gehoord. Het zal wel goed komen denk ik.

Supervriendelijk en snel. Top stihl kettingzaag

Prima service, snelle levering

Snelle levering goede service

Alles werd snel geleverd en service is goed. Helaas bleek het eerste artikel beschadigd, direct contact opgenomen en retour gestuurd. Binnen 2 dagen een nieuw product binnen.

Mooie, duidelijke en functionele webshop - goede service.

Helaas had PostNL de bezorging compleet verknoeid - dit lag NIET aan de Tuinmachine-shop. Het contact met de Tuinmachine-shop verliep soepel en professioneel. Een van de weinige zaken waar de support ook pro-actief verloopt. Geen wachtrijen en je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan.

Gevraagde artikel kwam eerder binnen dan verwacht

Onvolledige levering en geen opvolging

Ik heb een mulchkit besteld voor mijn zitmaaier. De levering was later dan verwacht en de communicatie daarover ontbrak, maar dat kan een schoonheidsfoutje zijn. De levering was echter ook niet zoals aangegeven op de site, de messen ontbraken. Na een mail gestuurd te hebben zouden de messen zsm verstuurd worden. Dat is nu een maand geleden. Ik heb gebeld, gemaild, nog eens gemaild.. allemaal op vriendelijke toon, maar er is geen contact meer te krijgen..

Snel, klantvriendelijk alsook goede service/opvolging!

Goede producten, snel antwoord bij communicatie via mailing. Ik kom zeker terug! en kan enkel maar aanraden om hier te kopen! Belgische klant.

Perfect!

Product en levering perfect. Ook geadviseerde accessoire voldoet aan verwachting.

Prima en gunstig in prijs.

Apparaat niet op voorraad maar werd toch binnen de week geleverd.

Goede communicatie

Bestellen ging snel en eenvoudig. Er werd duidelijk gecommuniceerd en de levering was precies als omschrijving.

Super service! Prettig en snel contact.

Ik kreeg bericht dat de bestelling toch niet op voorraad was maar ze hebben hun uiterste best gedaan om er voor te zorgen dat ik op tijd (in verband met een verjaardag) de order heb ontvangen!