Prima geregeld goed advies

Vriendelijk geholpen, netjes mail gestuurd over de levering

Zeer vlotte en uitstekende service!

Zeker het aanraden waard

snelle levering, goede prijs

Goed bedrijf. Ik moet de machine nog monteren. En dan uitproberen.

supersnel!

Verrassend snelle levering in tijden dat de meeste winkels hun levertijd niet waar kunnen maken.

Korrekte afhandeling en snelle levering.

Uitstekend.

Deskundig advies

Telefonisch kreeg ik deskundig advies over een accu maaier. Ze komen hun afspraken na met een snelle levering. Ik kan deze webshop aanraden.

Correcte behandeling en levering

Zie hierboven

Prima ervaring

Juiste product en duidelijke specificatie. Responsief op vragen. Levering via PostNL. Niets te klagen.

Net product, snel bezorgd!

Snelle service en mooie vaderdag korting!

Duidelijke website en aanbod van spullen. Goede en snelle levering. Prima dus!

Een dikke aanrader!

Had vraag over heggenschaar. Telefonisch contact opgenomen met een zeer vriendelijke medewerkster. Bestelling geplaatst, op de hoogte gebracht van verwachte levertijd (telefonisch!). Product inmiddels in huis, super! Aanrader voor iedereen.

Aangename webshop - meerdere shops - snelle levering - prima service

Met de hoofdzetel in Goes (Zeeland) ideaal voor zowel BE & NL

Snelle levering, nette prijs!

Alleen maar positief.

Snelle levering. Goed telefonisch geholpen met mijn lijstje van vragen. Een niet meegeleverd onderdeel zal mij per omgaande geleverd worden.

Snelle service en prima levering

Goede overzichtelijke website met goede prijzen.

Heel fijne club; goed advies en direct verstuurd.

Belde over een advies en werd nog binnen een kwartier verzonden; kon de volgende ochtend al aan de gang.

Snel en klantvriendelijk

Goede prijs en vriendelijk contact over iets langere levertijd. Uiteindelijk alles prima op tijd geleverd.

Goede service en goed produkt!

Zeer goede tuinschaar

Snel besteld en snel geleverd voor een goede prijs zonder vezendkosten .

goed op de hoogte gehouden

ik kocht een klein kettingzaag siraadje en die zou er binnen 2 werkdagen zijn en ze belde al snel dat het nog 2 dagen later kwam en dat vond ik zeer netjes. ook goed verpakt .

Geheel naar tevredenheid geholpen

Snel schakelende vriendelijke medewerkers, zowel in de fraaie winkel als aan de telefoon

Handige site snelle en correcte levering!

Op internet goed vindbaar obv de gewenste producten. Makkelijk aankoop proces met directe bevestiging en snelle levering. Aanrader voor gemak dus!

Goed en snel

Goede spullen en snelle levering

Alles netjes en snel op tijd geleverd!

Gaarne doos helemaal dichtplakken ivm losse onderdelen

vlotte levering, gaarne doos volgende keer helemaal dichtplakken het zakje met losse onderdelen was niet dicht geplakt dus bouten los in de grote doos waren ook een paar weg,groet pim