Prima levering.

Mooie grasmaaimachine. Nette prijs. Keurige aflevering.

Probleemloze levering.

Op zoek naar een nieuwe grasmaaier bleek het assortiment van Tuinmachineshop superieur. Een dag na de bestelling werd dr bestelde machine goed verpakt geleverd.

Positief

Ik heb alleen na moeten bellen over de levering. Het is druk dat begrijp ik maar laat je klanten dat weten.

Zeer goed bedrijf

Door de corona was levering niet direct mogelijk werden keurig gebeld, bij binnenkomst gelijk verzonden en gebeld dat pakket verzonden was. Jammer dat DHL er zo,n zootje van gemaakt heeft maar dat is niet jullie schuld

Prettige service. Snelle levering. Goede prijs.

perfect

nette prijs en snel geleverd

Prima online bedrijf

Snelle levering, duidelijke en gemakkelijk om verzending te volgen, zorgvuldig afgeleverd en zeer tevreden over mijn aankoop. Graag tot een volgende keer

snelle service en goed contact

artikel was eerst niet, toen toch wel beschikbaar. hierover goed geinformeerd. snel verzonden maar helaas dagen later pas afgeleverd. jammer genoeg niet in originele verpakking en mis garantiebewijs en gebruiksaanwijzing

Bestelling laat lang op zich wachten

Grasmaaier besteld, bleek niet op voorraad. Telkens nieuwe beloften over wanneer deze geleverd werd. Uiteindelijk lang op moeten wachten. Onvoldoende infovoorziening via mail.

Top service!

We hadden een grasmaaier besteld. De volgende dag werden we gebeld door een medewerker om ons mede te delen dat hij helaas niet meer leverbaar was. Hij bod een duurde grasmaaier met gelijke specificaties aan. Dit bod hebben wij geaccepteerd en vervolgens werd conform afspraak de grasmaaier netjes afgeleverd. Top geregeld, nogmaals dank aan de Tuinmachineshop!

2 machines gekocht en geleverd volgens afspraak

kwaliteit

Goede afhandeling en snelle reactie op vragen.

Snoeigoed verhaal

Kettingzaag besteld netjes gebeld, dat order iets later kwam en daarbij duidelijk verhaal. voldeed aan mijn wensen, en eisen ;) overzichtelijke website, net contact, lekker zagen!

Zeer correcte afhandeling en uitleg over site en product.

Betrouwbaar en zeer snelle levering van tuinmachine. Een shop waar je prettig zaken doet.

AANRADER

Zeer tevreden met mijn product , firma mij zelf gebeld als product niet voorradig was toch 2 dagen later levering ...... perfect

zeer nette en snelle levering,en correcte afhandeling.Ga zo door.

Duidelijke website en snelle levering met een scherpe prijs

Ik heb een heggeschaar van Stihl gezocht op internet en kwam toen bij de Tuinmachineshop terecht die een scherpe prijs hadden en toen direct bij hun besteld. Erg tevreden over de gehele bestelling, facturering en logistieke afhandeling.

Super service

Net bedrijf

Snelle levering tegen goede prijzen

Ondanks vertraging van levering toch perfecte service.

Rob communiceert duidelijk en ook na probleempjes met maaidek geen probleem om iemand te sturen om hier naar te kijken. Perfecte service dus!

Prima begeleid in mijn keuze

Prima! Zou zo weer een bestelling bij ze plaatsen als ik iets nodig heb.

Van mij krijgen ze en pluim

Was leuk in corona tijd vlot geholpen en en vlotte verzending dank u

Correct en super snelle levering

Zeer correct bedrijf en super snelle levering ondanks corona.

Snelle reactie en prompte levering

Goede ervaring

Bedankt voor de snelle servis

Levering oké