Correcte en eerlijke aghandeling.

Uitstekende service!

Ben zeer tevreden: mijn minimale bestelling is met zorg vlot verstuurd in een mooi passend doosje. De website is zeer overzichtelijk

prima!

Prima webwinkel.

Uitstekende service

Goede info, kennis van zaken, snelle en vakkundige afhandeling

Super snel geleverd

Duidelijke webshop. Eenvoudig online te bestellen. Zeer snel alles geregeld. Zo door gaan👍

Snelle volledige service en levering!

Heb een benzinegrasmaaier besteld en werd de volgende dag gebeld dat de chauffeur smiddags zou komen om de machine af te leveren. De chauffeur nam de tijd om uitleg te geven over de machine zodat we wisten hoe deze werkt. Machine werd geleverd met een volle tank en voorzien van motorolie, we konden gelijk aan de slag! Zeer goede service!

Uitstekend service.

Geweldige shop kan ik iedereen aanbevelen.

Eindelijk iemand die meedenkt met de klant dwz denken in mogelijkheden niet in onmogelijkheden. Bijzonder prettige behandeling en afhandeling. Zo zou elke (web)shop moeten zijn. Dikke pluim.

Super snelle levering van top product

Via de overzichtelijke webshop was het een fluitje van een cent om de juiste producten te selecteren. Het afronden van de bestelling verliep vlekkeloos. De korting om de combinatiebestelling werd meteen verrekend. En de levering was exact de dag erna. Supersnel. Gewoon top dus!

Mijn bestelling was niet op voorraad, maar werd daar meteen over gebeld. Uiteindelijk op de afgesproken tijd geleverd.

Redelijk snel geleverd en perfecte service!

Uitstekende klantenservice!

De site heeft een goede duidelijke uitleg, waardoor ik al snel wist welke nieuwe gazonmaaier ik wilde bestellen. Dezelfde avond had ik mijn bestelling al binnen! Superieur!

Uitstekende, snelle service!

Werd nog door Rob gebeld dat ik iets vergeten was bij mijn motorzaag te bestellen. Werd nog dezelfde dag bijgevoegd. Heel fijn, want anders had ik 'm niet kunnen gebruiken..

Af spraak is na gekomen

Goed bedrijf voldoet aan de verwachtingen. Product was niet op voorraad maar ze hebben alle moeite gedaan om het alsnog te leveren. Prima bedrijf.

Prima product snelle levering

Snelle levering. Goed product. Wel beetje dwingende mails over het geven van feed back.

Geweldig!

Precies wat ik zocht en heel snel geleverd!

Top!!!

Laagste prijs en goede service!

Betrokken kunnen de klant wel sneller informeren bij wijzigingen in levertijd

Gazon maaier in nov gekocht type was niet leverbaar meer kwamen met andere niewertype. nu levert fabrikant niet uit duurt wel lang mede werker aan telefoon is vrindelijk en dent mee

Product besteld en d volgend dag geleverd

Perfecte service

Zeer goed geholpen, zeer deskundige informatie, snelle, correcte levering en ze bieden bepaalde financiële voordelen.

Geweldig geholpen

Ik zou het iedereen aanraden om daar iets te kopen

Alles is duidelijk en je wordt goed geinformeerd.

zeer goed

Werd direct gebeld dat de levering iets later werd, omdat het niet op voorraad lag. Tijdens de levering ontbrak er een artikel maar voor ik contact kon opnemen werd ik al gebeld. Zeer netjes.

Supersnelle levering!

's Morgens besteld, rond zes uur geleverd.