Ouderwetse snelle service

We hebben voor het eerst een tuin en daarom op zoek gegaan naar een grasmaaier. In onze zoektocht kwamen we op deze website terecht waar we duidelijk info vonden, handig dat direct gelinkt wordt na de bijbehorende accus (voorkomt zelf op de site zoeken). Verder werd de bestelling snel geleverd en konden we dus direct aan de slag met het grasmaaien. Wij zijn helemaal tevreden. Dit is zoals ouderwetse service die je niet overal meer zo tegenkomt. Detuinmachineshop.nl is bij ons inmiddels als favoriete webshop voor tuinartikelen opgeslagen :)

très bien rapide

très bien rapide

Gemakkelijk te bestellen via de website en verzending ging ook vlot . Zeker een aanrader…

snel en goed

snellen levering product goed

Alles top

Goed product snelle levering en goede prijs

Snel, veel en minder

Snelle levering, goeie service, groot aanbod en lage prijzen. Topshop!

Snelle service, gunstige prijzen

Ruime keuze

keurig geleverd als beloofd

makkelijk besteld en e volgende dag geleverd

correct, snel &eerlijk

duidelijke omschrijving , corect geinformeerd,schappelijke prijs

Ik begrijp alleen niet waarom hele kleine dingen zoals stickers of een tube vet in een hele grote doos worden verzonden en niet in bijvoorbeeld een enveloppe. Dozen zijn nogal duur.

goed op tijd gelevert en goed verpakt inde doos en snelle levering

hed ik al boven in gevult met vr gr toon gerrits

Bestelling bladblazer is heel vlot verlopen

Wij zijn zeer tevreden van detuinmachineshop.

Online shop ***** - Prix *****- efficacité *****- rapidité *****

5 étoiles***** sur toute la ligne - le web-shop - rapidité d'envoie, et finalement le meilleur prix.

Goed en makkelijk

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Goed verpakt en duidelijke communicatie.

Zeer snelle levering

Perfecte snelle levering !

Top !

Top, rapide, économe

J'ai commandé déja plusieurs fois sur Detuinmachineshop B.V. A chaque fois une livraison sure et rapide, même pour des gros colis ! je recommande !!!

Interessante prijs gekoppeld aan een snelle levering.

Xxx

Fijne webshop snelle levering en voor een mooie prijs

De webshop is makkelijk te benaderen, duidelijk en het bestellen ging soepel. De bestelde artikelen worden snel gelevrd

Goede snelle levering.

Goede snelle levering van de bestelling. Zat ook goed stevig ingepakt. Top service

prima service en producten

Bestelling gedaan, maar geen levering...... Contact met de tuinmachineshop. Bleek PostNL door personele problemen niet tijdig te kunnen leveren. Prima uitleg van de tuinmachineshop.

snelle levering maar veel spam daarna.

Snelle levering en makkelijk te bestellen op de website. Hierna helaas wel veel spam om de webshop te beoordelen.

Verzorgde levering -prijs OK

Mijn StihLhoogtesnoeier werd netjes geleverd. Toestel en batterij werden wel via aprarte firmas geleverd. Stihl HLA135 in combinatie met de AP300S batterij is echt krachtig.

Goede prijs

ontevreden

Produktinformatie op de site niet correct Helpdesk spreekt zichzelf tegen Geleverd produkt incompleet. Lang moeten wachten op de nalevering