Erg jammer dat u een review heeft geplaatst wat van geen kant klopt. We hebben u één dag na de bestelling de track en trace gegevens per mail aan u doorgestuurd. De levertijden naar België zijn door de huidige lockdown ietsjes langer dan normaal. En ook dit hebben we netjes vermeld op onze 'verzenden' pagina. Via de track en trace kunt u uw pakket volgen. Als de bezorger langskomt en u niet thuis bent, zal de bezorger het pakket proberen te bezorgen bij uw buren. En als dat ook niet lukt, zal uw pakket bij de dichtstbijzijnde postkantoor worden bezorgd. Hierover wordt u dan door de bezorger op de hoogte gesteld omdat de bezorger een brief achterlaat in uw brievenbus met het adres van het postkantoor waar uw pakket klaar ligt. En ook kunt u via de track en trace link zien waar de bezorger uw pakket heeft achtergelaten. In uw geval was dat bij een postkantoor. Het product dat u besteld heeft is wel een flanellen dekbedovertrek. In de mailwisseling heeft u gezegd dat u het dekbedovertrek niet fijn vindt. En nu plaatst u een review waarmee u zegt dat het product niet van flanel is terwijl dat zeker wel het geval is. U vindt de stof van dit dekbedovertrek niet fijn. De dekbedovertrek die u heeft besteld is wel van flanel. Wij vinden het dus erg jammer u dat een misleidend review plaatst waarmee u suggereert dat wij flanellen dekbedovertrek bieden die niet van flanel zijn. De flanellen dekbedovertrek is wel van flanel.
We hebben u een mail verstuurd en gevraagd om een afbeelding van het probleem die u heeft omschreven. Vandaag heeft u ons een afbeelding teruggestuurd. De afbeelding die we hebben ontvangen van u hebben we vergeleken met de afbeelding van het product dat we aanbieden op onze website. Bij de afbeelding die u ons heeft verstuurd en de afbeelding die u op onze website staat hebben wij geen verschillen geconstateerd. Indien het een productfout was geweest hadden we u de mogelijkheid gegeven om het product kosteloos te retourneren en kreeg u het betaalde bedrag voor dit product terug. Of u had uiteraard de mogelijkheid om een nieuw exemplaar te ontvangen van hetzelfde product.