Helemaal perfect!

Had een statue besteld en opgehaald op Heroes Made in Asia. Super vriendelijk geholpen en de statue was zelfs nog mooier dan verwacht, dus alles was perfect!

Hele snelle levering en goede kwaliteit. Er zat wel een scheur in de doos wat wel heel jammer is, vandaar 4 sterren. Poppetje zelf was niet beschadigd. Verder helemaal tevreden!

Best service

They delivered my package really fast, without damage. Super.!!!!!!

geweldig

goede kwaliteit en duidelijke communicatie over de levering

Erg tevreden

Mooi figuur. Kwam snel aan en in goede staat. Tweede bestelling bij Red Dot Commerce zonder problemen

Was gewoon prima

Had geen problemen met de site of bestelling.

Alles ging snel

Ik Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Zal waarschijnlijk Nog eens terugkomen.

Gewoon goed

Ik had medewerkers gesproken op een con die erg aardig en behulpzaam waren. Diezelfde dag had ik online een figure gekocht. Deze was snel verstuurd en kwam goed binnen.

kreeg meer dan ik verwacht had

deed de ichiban kuji en kreeg meer dan ik verwacht had

Snel en goed

Bestelling snel behandeld en opgestuurd. Binnen 2 dagen in huis. Zeer veilig verpakt dus in perfecte staat toegekomen.

Perfect!

Dit is al mijn derde bestelling en mijn orders werden altijd al snel en veilig geleverd.

Top bedrijf! Snelle levering en goede kwaliteit.

Ik heb zelf al voor honderden euro's hier gekocht en geen één keer spijt van gehad. Geweldige site voor mensen die van anime houden en de volgende dag al iets geleverd willen hebben! ;)

Goed en aardig.

Er was niet veel gedoe bij het en krijgen van bestelling en de medewerkers waren vriendelijk. Alleen is de pré order datum op hun site niet altijd accuraat.

Super snel en goed ingepakt!

Het pakket wordt altijd zo zorgvuldig ingepakt en ook super snel. Ik had mijn pakket toevallig om 15:59 besteld en toch werd het de volgende dag bezorgd. Top!

Goede online shop

Niks verkeerd gegaan.

Quick shipping

The shipping was very fast and the box was intact. It’s a gift, so I haven’t seen the figure yet but everything seems fine

Nooit een probleem gehad

Snel en zonder problemen

Goed product met snelle verzending

Nendoroid bestelt voor 16u, de volgende dag aangekomen. Klantenservice is wel traag met antwoorden.

Goed geholpen met 2 bestellingen mixen. Zal hier zeker weer bestellen

Het kan er mee door..

De website is mooi enzo maar de klanten service is best slecht. Ik heb ongeveer 5 keer ze proberen te berijken via mail maar pas bij de 5e kreeg ik antwoord. Als je order op voorraad is gaat het snel en is het binnen een dag of 2 binnen maar als je een pre order heb samen met een paketje die in opslag is en een die net uitverlocht is dan gaat alles fout. Ik moet nogsteeds een paketje binnen krijgen die ik 3/4 jaar geleden besteld heb! En ze hebben mij een van de 2 orders die ik toen samen heb besteld een paar dagen geleden pas verzonden, maar die Anderson heb ik nogsteeds niet ookal zou ik die bij naam al moeten hebben in plaats van de gene die ik nu heb?

positief, product werdt snel en netjes gelverd.

had een speciefieke lever datum aangevinkt en het product werd echter een dag eerder geleverd, waardoor ik het product pas na het weekend bij een post NL punt kon ophalen.

Zeer goede en correcte afhandeling van mijn bestelling

Goede en makkelijke site, goed overzicht. Zeer goede prijzen. Snelle en perfecte afhandeling. Produkt zoals beschreven en in perfecte staat. Heel positieve ervaring. Hier ga ik in de toekomst nog bestellingen plaatsen.

Ik kreeg mijn pakket op tijd

Het duurde 2 dagen en de Mina Ashido figurine was intact Met de bon

Netjes en met zorg verpakt en had het snel in huis.

Ben zeer tevereden over kwaliteit !!!

Figures altijd van hoge kwaliteit en in zeer goede staat! Ook verzendingen gebeuren foutloos en je wordt verwittigd via mail!!! super service S+++

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.