Goed en aardig.

Er was niet veel gedoe bij het en krijgen van bestelling en de medewerkers waren vriendelijk. Alleen is de pré order datum op hun site niet altijd accuraat.

Super snel en goed ingepakt!

Het pakket wordt altijd zo zorgvuldig ingepakt en ook super snel. Ik had mijn pakket toevallig om 15:59 besteld en toch werd het de volgende dag bezorgd. Top!

Goede online shop

Niks verkeerd gegaan.

Quick shipping

The shipping was very fast and the box was intact. It’s a gift, so I haven’t seen the figure yet but everything seems fine

Nooit een probleem gehad

Snel en zonder problemen

Goed product met snelle verzending

Nendoroid bestelt voor 16u, de volgende dag aangekomen. Klantenservice is wel traag met antwoorden.

Goed geholpen met 2 bestellingen mixen. Zal hier zeker weer bestellen

Het kan er mee door..

De website is mooi enzo maar de klanten service is best slecht. Ik heb ongeveer 5 keer ze proberen te berijken via mail maar pas bij de 5e kreeg ik antwoord. Als je order op voorraad is gaat het snel en is het binnen een dag of 2 binnen maar als je een pre order heb samen met een paketje die in opslag is en een die net uitverlocht is dan gaat alles fout. Ik moet nogsteeds een paketje binnen krijgen die ik 3/4 jaar geleden besteld heb! En ze hebben mij een van de 2 orders die ik toen samen heb besteld een paar dagen geleden pas verzonden, maar die Anderson heb ik nogsteeds niet ookal zou ik die bij naam al moeten hebben in plaats van de gene die ik nu heb?

positief, product werdt snel en netjes gelverd.

had een speciefieke lever datum aangevinkt en het product werd echter een dag eerder geleverd, waardoor ik het product pas na het weekend bij een post NL punt kon ophalen.

Zeer goede en correcte afhandeling van mijn bestelling

Goede en makkelijke site, goed overzicht. Zeer goede prijzen. Snelle en perfecte afhandeling. Produkt zoals beschreven en in perfecte staat. Heel positieve ervaring. Hier ga ik in de toekomst nog bestellingen plaatsen.

Ik kreeg mijn pakket op tijd

Het duurde 2 dagen en de Mina Ashido figurine was intact Met de bon

Netjes en met zorg verpakt en had het snel in huis.

Ben zeer tevereden over kwaliteit !!!

Figures altijd van hoge kwaliteit en in zeer goede staat! Ook verzendingen gebeuren foutloos en je wordt verwittigd via mail!!! super service S+++

Wel okay, maar nog niet super goed

De verzending wae soms wat traag. Verderest is het een goeie shop voor figures , ze zijn niet peperduur ofzo.

Goede en snelle verzending

Product wordt goed verpakt en snel verzonden.

Heb een paar weken moeten wachten op mijn pre order maar vanaf dat het binnen kwam was het de volgende dag in huis.

Goede prijs Goed verpakt

Makkelijk bestellen goede levering Kon wel wat meer info krijgen wanneer het product word geleverd met pre orders

Snel en veilig

Mijn producten kwamen snel aan en waren goed ingepakt.

Had gisteren gebeld naar de klantenservice omdat er beschadigingen zaten op de stand van het figuurtje. Gelijk opgelost en gezegd dat ik een vervanging krijg. Hopelijk komt die er snel aan!

Nog niets ontvangen

Ik heb wel al een verzendbevestiging gehad, maar post nl zegt nog niets ontvangen te hebben.

Figures en goods naar verwachting. Site kan beter.

Bestelling van 5 figures en 1 mousepad geplaatst. Compleet geen problemen na de bestelling. Op zich niet supersnel met de levering, maar dat is te begrijpen door de drukte met pakketen. Figure boxes waren zonder schade en netjes ingepakt. Zeer tevreden hier. Over de website iets minder tevreden. Als bijv. op Attack On Titan producten wordt gezocht is alles na pagina 2 uit voorraad. Een functie om te filteren op 'available products only' zou handig zijn. Dan is het assortiment ook meteen wat kleiner, maar het is wel eerlijker naar de klant toe.

Soepele ervaring

Fijne website, de producten zijn naar behoren. De klantenservice ging wat langzaam maar ben wel erg netjes geholpen.

Top bedrijf

Website is gemakkelijk te navigeren, snelle service waneer iets op voorraad is. Komt zonder kleerscheuren binnen dus alles is top

Communicatie via socials minder, maar goede service

Er was een probleem met mijn bestelling, waardoor ik contact probeerde op te nemen. Dit was echter moeilijker dan verwacht. Uiteindelijk ben ik toch in contact gekomen met reddot en hebben ze het probleem gelijk opgelost!

Mooi beeldje wij gaan er zeker meer bestellen.

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.