Snelle levering en goeie kwaliteit!

Het was snel geleverd goeie kwaliteit en erg mooie figures!

Erg prettig

Product kwam erg snel binnen en mankeerde niks. Zal de website zeker vaker gebruiken.

Anime figure besteld van jujutsu no kaisen was snel binnen en mooie kwaliteit

Zeer goed!!

Het is veilig aangekomen, geen beschadigingen etc. Goede kwaliteit en snelle levering, zodra die verzonden was (was een pre-order). Het had ongveer een week vertraging en het zou fijn zijn als dit ook op de website of via mail zou worden aangegeven! Verder helemaal top!

Goeie kwaliteit, prijs en op tijd gelevered

RDC heeft goede producten voor een redelijk prijs en ze leveren ook binnen een paar dagen.

Vraiment super

Cette figurines est Grandiose! Et j ai reçu mon colis en deux jours pour le sud de la Belgique (presque la France) bien emballé! Tout est bien!

verkoopt dingen ja kan die dus kopen en dan worden se een paar dagen later met de post bezorgt

Top kwaliteit, klantenservice en bezorging.

Twee bestellingen geplaatst. Met beiden zeer tevreden over de kwaliteit. Netjes m'n bevestiging en track & trace gekregen op de mail. Bezorging verliep snel en soepel. Een nieuwe vaste klant erbij, top.

Goede figuren en fijne klantenservice

Figuren worden stevig verpakt en snel verzonden. Had een vraag over mijn bestelling en kreeg via de e-mail binnen een paar uur een reactie. Op het moment zijn ze erg druk dus het kan zijn dat ze op dezelfde dag verzonden niet halen, maar dan verzenden ze de bestelling de dag erna. :)

Geweldige service!

Pakketten worden altijd netjes ingepakt en komen altijd wel op tijd aan

Nice

Goeie plush nice kwaliteit

Goede communicatie, prima levering, excellente ervaring.

Heb recentelijk wat merchandise aangeschaft bij Red Dot Commerce. Het proces van bestellen verliep erg soepel. Daarop aansluitend waren er een aantal mails met daarin bevestiging, factuur en versturing. Goede communicatie dus. Het product werd één dag later geleverd, RDC maakt daarmee de belofte op de site waar (vóór 16.00 besteld, vandaag verzonden). Product was goed ingepakt en ongeschaad aangekomen. Wat beter mag is informatie op de site. Daar is veel tegenstrijdigs. Bijvoorbeeld gratis verzending vanaf €75 (is in de praktijk vanaf €60), €2,95 transactiekosten voor PayPal zijn bij mij ook niet in rekening gebracht. Gelukkig komen deze tegenstrijdige zaken dus wel ten goede van de klant. Ook is het jammer dat ik extra betaald heb voor thuislevering met handtekening (is één van de verzendopties, meerkosten van €0,36), maar dat de PostNL bezorger mij vervolgens niet vroeg om een handtekening.

Uitstekend, maar bang wanneer ik contact nodig heb

Ik heb twee figures besteld en deze waren netjes de volgende dag binnen. Prima! Echter had ik een vraag voor de webshop, dus contact opgezocht binnen de aangegeven tijd. Geen gehoor, kan gebeuren, dus het contactformulier ingevuld. Hier tot op heden ook nog geen antwoord op, en we zijn 3 werkdagen verder. Mocht er keer een probleem zijn met een bestelling, kijk ik er niet naar uit om in contact te komen.

redelijk geprijsd

goede spullen voor een goede prijs

Makkelijk en snel gedaan.

Het ging best makkelijk en snel, niks ging fout en had mijn pakketje optijd ontvangen. De enigste minpunt is dat als je hun belt for contact, dat ze dan niet opnemen. Maar dat was niet zo erg, voor de rest was alles goed.

Goed ingepakt, goede communicate

Amazing

Very good service and fast shipping

Netjes snel optijd verzonden

Goeie klantenservice, optijd verzonden netjes en vriendelijk, producten worden goed geleverd.

Fast shipping with excellent packaging and great service

I've bought several times from here and each time the items arrived fast and securely packaged. Customer service is also great and very friendly. And so far the best place around here to buy Ichiban Kuji stuff! I'm very satisfied :)

Goeie service

Goed en veilig verpakt

Snelle levering van kwaliteitsproduct

Ook al is het wat prijzig, de levering is immens snel en altijd wat je verwacht!

fine

just fine

Snelle levering en goed product

Had een figure besteld die er binnen 2 dagen was! Ook is deze website 100% te vertrouwen! De figures zijn 100% echt! Ze staan ook vaak op conventies!

Goed ingepakt, verkeerde verzendmethode.

Ik had een figurine gepreorderd en daarbij gekozen voor ophalen bij een PostNL locatie. Toen ik de mail kreeg dat het verzonden was bleek het dat ze het toch naar mijn huis adres hadden gestuurd. Dit is natuurlijk jammer, zeker omdat ik al lang had moeten wachten (hier kunnen zij niks aan doen). De figurine was veilig en wel aangekomen.

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.