Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Altijd fijn om hier te bestellen

Het word altijd netjes ingepakt en gelijk verstuurd

Producten goed. Jammer van de bezorgtijd

Producten waren geleverd alleen jammer dat het pas werd verzonden na contact opnemen. Voorderest wel tevreden neem ook aan dat dit niet gebeurt als je normaal iets besteld in plaats van reserveren.

Open communicatie en goede levering!

Ik had een fout gemaakt en mijn adres verkeerd ingestuurd. Hiervoor heb ik een e-mail gestuurd naar RedDot. Ze reageerden met dat dat geen probleem was en dat mijn bestelling was vertraagd. Geen enkel probleem, kan gebeuren. Toen eenmaal mijn bestelling werd verzonden was het pakket er de volgende dag in perfecte staat. Erg blij met mijn bestelling en met mijn ervaringen met deze webshop!

Altijd weer tevreden met mijn bestelling! Moest wat langer wachten op een pre order dan verwacht, maar het was het waard!

Zeer netjes en snel verzonden.

Heb best lang moeten wachten op mijn pre order, maar dat ligt niet aan hun natuurlijk. Eens het er was, werd het meteen verstuurd. Echt heel blij!

Snel en gemakkelijk

Alles was duidelijk en te begrijpen. Levering was ook aan de snelle kant. Zal er in de toekomst zeker nog een keer gebruik van maken.

Heel erg goed!

Voor mijn dochter een anime figuur gekocht en binnen een dag was het binnen. Mijn dochter heel erg blij.

Geweldige klantenservice en mooie producten!

Ik had een PLC Figurine besteld, heel snel bezorgd alleen het was de verkeerde, tevens was het doosje van de figurine beschadigd. Ik gelijk een mailtje gestuurd, is gelijk geregeld en had ik de volgende dag de andere figurine binnen!! Geweldig dit, bedankt voor de snelle service!

Snel, fijn en goede prijs.

Alles is altijd in orde, de prijs van merch is erg goed in vergelijking met andere sites en alles is altijd snel bezorgd zonder problemen. :)

Zeer nette service

De levering zijn altijd netjes verzorgt.

Very satisfied

Very satisfied, quick delivery and the product was propperly packaged and arived nicely

Uitstekend, snel verzonden en goede kwaliteit.

Bestelling liep goed, was snel verzonden en kwam zonder problemen binnen. De kwaliteit van de verzonden figuren was ook goed. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Snelle levering en goeie kwaliteit!

Het was snel geleverd goeie kwaliteit en erg mooie figures!

Erg prettig

Product kwam erg snel binnen en mankeerde niks. Zal de website zeker vaker gebruiken.

Anime figure besteld van jujutsu no kaisen was snel binnen en mooie kwaliteit

Zeer goed!!

Het is veilig aangekomen, geen beschadigingen etc. Goede kwaliteit en snelle levering, zodra die verzonden was (was een pre-order). Het had ongveer een week vertraging en het zou fijn zijn als dit ook op de website of via mail zou worden aangegeven! Verder helemaal top!

Goeie kwaliteit, prijs en op tijd gelevered

RDC heeft goede producten voor een redelijk prijs en ze leveren ook binnen een paar dagen.

Vraiment super

Cette figurines est Grandiose! Et j ai reçu mon colis en deux jours pour le sud de la Belgique (presque la France) bien emballé! Tout est bien!

verkoopt dingen ja kan die dus kopen en dan worden se een paar dagen later met de post bezorgt

Top kwaliteit, klantenservice en bezorging.

Twee bestellingen geplaatst. Met beiden zeer tevreden over de kwaliteit. Netjes m'n bevestiging en track & trace gekregen op de mail. Bezorging verliep snel en soepel. Een nieuwe vaste klant erbij, top.

Goede figuren en fijne klantenservice

Figuren worden stevig verpakt en snel verzonden. Had een vraag over mijn bestelling en kreeg via de e-mail binnen een paar uur een reactie. Op het moment zijn ze erg druk dus het kan zijn dat ze op dezelfde dag verzonden niet halen, maar dan verzenden ze de bestelling de dag erna. :)

Geweldige service!

Pakketten worden altijd netjes ingepakt en komen altijd wel op tijd aan

Nice

Goeie plush nice kwaliteit

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.