Goede kwaliteit, eerlijke prijzen en snelle levering

De bestelling kon snel en gemakkelijk worden gemaakt. De prijzen zijn eerlijk en naar verhouding. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de status van de verzending en het pakketje was netjes en verzekerd ingepakt. Ik ga zeker nog eens bestellen, zeer tevreden!!!

geweldig

alles uitstekend

Precies wat je verwacht

Wat dingetjes besteld op twee verschillende momenten en bij beiden was alles snel en goed geleverd. 4x de zelfde loterij-gacha besteld kreeg de 4 laagste prijzen waarvan 2 dezelfde dus dat zou ik niet nog een keer doen. Verder heel tevreden

Snelle levering, artikel conform verwachting

Snelle levering in degelijke verpakking. Artikel is zoals beschreven op de gebruiksvriendelijke site. Duidelijke communicatie per mail over de bestelling/ verzending.

Prima levering en kwaliteit.

Snel en goed verpakt. Prijs aan de wat hoge kant.

Product is niet heel makkelijk in elkaar te zetten. Verder zien ze er erg goed uit!

Geen slechte opmerking.

top service

zeer snel levering en goeie prijs ook

Echte pops en snelle verzending

Snelle verzending van een ruim assortiment. Verzending lijkt soms kwetsbaar voor een enkele pop maar nog geen schade aan de doosjes meegemaakt.

Snelle en nette levering met zorg ingepakt

Kan ze zeker aanbevelen. Netjes ingepakt en geen krasje op de doos. Zeker belangrijk aangezien de figurine delicaat is en de soms hem ook tentoon wilt stellen in de desbetreffende doos.

Alle bestellingen kwamen binnen

Soms kan het erg vertraagd zijn met pre order bestelling, maar alle bestellingen kwamen binnen dus ben erg tevreden!

Goede afhandeling snel bezorgd

Omdat niet alles op voorraad was ben ik netjes benaderd of ik andere producten wilde De producenten zijn gelijk opgestuurd en in zeer goede orde ontvangen

Quick Delivery

Its a present ,so ididnt open it yet

Ik had een grote bestelling met figuren die op verschillende periodes pas beschikbaar waren. Na een simpele mail kon ik zonder problemen een deel van mijn bestelling eerder ontvangen. (natuurlijk wel verzendkosten moeten betalen) Zelf toen ik later belde voor de nog missende figuur waren ze zeer professioneel. en kreeg ik een duidelijk antwoord. Elke interactie ervaarde ik ook als prettig. Ga zeker van tijd tot tijd kijken wat beschikbaar is op de site.

Goed assortiment en snelle levering

Ik heb 3 'special editions' funko poppen besteld, voor een prima prijsje. vrijdag besteld, zaterdag in huis. Gezien de Funko poppen soms collecters items zijn moet het doojes in ming conditie zijn, en dat was ook zo. Goed verpakt en allemaal keurig afgeleverd.

Snel gearriveerd em goed verpakt.

Niets verder aan toe te voegen.

Beschadigde verpakking, verwarrend communicatie

Eerst al een figuur niet op voorraad terwijl deze bij bestelling nog wel op 1 op voorraad stond. Krijg ik de rest van mijn bestelling, een van de dozen van de figuur zwaar beschadigd! Alleen verzonden in wat los papier en zo in de doos. Na eerst een weigering/niet heel meerwerkende mail uiteindelijk wel tot oplossing gekomen maar in eerste instantie was de eerst communicatie onwillig, later werd hierop terug gekomen. Communicatie was zeer verwarrend te noemen. Eerste en laatste bestelling, volgende keer weer bij mijn vaste adres. .

Delays worden op de website niet geüpdate, erg jammer. Pre orders worden ook niet meteen verzonden als ze binnenkomen of ik had in dit geval pech. Veder Prima service. Reageren optijd.

Ik had de datum g3geven voor levering een donderdag omdat ik dan thuis was helaas is het 2 dagen eerder gekomen op de dinsdag

Goed en zorgvuldig verzend proces.

Geen probleem gehad netjes een track en trace code ontvangen en de dag daarna het product top!

Brobleem met bestelling goed opgelost

Ik heb een nieuw beeldje toegestuurd gekregen.

Altijd snelle levering en super service!

Ik bestel met regelmaat bij Red Dot Commerce. De service is altijd goed. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Producten worden snel en goed verpakt verstuurd!

Heel snel verzonden en goed verpakt

Het pakketje was al binnen 3 dagen binnen en goed verpakt. Geen beschadigingen op de verpakking of de figure.

Snelle levering van goed product en leuke catalogus

1 van de 2 items was niet mee rop voorraad. Dit is geen probleem want heb het geld terug, maar vorige keer werd ik gebeld met de vraag of ik dan een andere wilde. Dit was erg fijn want zo hoefde ik geen twee keer verzendkosten te betalen. Voor de rest top!

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.