Favoriete import winkel

Bezorgtijd is snel, niet te duur voor import, goed selectie items. :)

Product was prima, snelle levering

Snel en goede levering

Heb voor het eerst besteld en ben meteen tevreden met de aankopen. Het zijn cadeautjes. Een daarvan was een mok en die is heelhuids aangekomen. Top bedrijf!

Goed maar werd niet huist bezorgt

Ik had gevraagd om het bij een afhaal punt te laten bezorgen en uiteindelijk werd het wel bij mij thuis bezorgt

Ik heb hier al een eerder gekocht en altijd uitstekende service gekregen. Goed verpakt en snel verzonden. Ik heb geen opmerkingen :)

Mijn pakketje kwam snel aan en was goed verpakt. Geen beschadiging of klachten, zeker nog een keer bestellen :) !

Geweldig webshop

Snelle bezorging en leuke spullen

Netjes

Bestelde artikelen altijd netjes en op tijd in huis.

Altijd goede levering, goede prijzen en kwaliteit.

Uitstekend!

Mijn vorige ervaring met Red Dot Commerce was niet zo goed, maar ik ben blij om te zien dat dat een uitzondering geweest lijkt te zijn. Ik heb nog een bestelling geplaatst en die helemaal goed ontvangen. Ik ben er hartstikke tevreden mee en hoop binnenkort nog eens een bestelling te plaatsen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor het eerst bestel en was best blij met de kwaliteit en levering.

Mijn bestelling was snel bezorgd en goed ingepakt, ik ben er zeer blij mee!

top

heb nu al paar keer besteld en de service is top

War alles top, kam schnell an und ist preislich fair!

Ich habe erst einmal bei Red Dot bestellt, allerdings behalte ich die Seite weiterhin im Auge, falls ich erneut an bestimmte Figuren kommen möchte ~

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed!

Prachtige producten en goed verpakt, goeie comunicatie en goeie levering.

Prachtige beeldjes

Snelle verzending. Goede kwaliteit producten.

Quick and reliable

Website easy to navigate, order was sent within two days, packed well, everything was great, will order more in the future :)

De nendoroid was de volgende dag al bezorgd, heel snel dus! Verder was alles goed verpakt waardoor er geen schade aan de box of de nendoroid was :) . Ik ben heel tevreden en zou zeker nog een keer hier iets bestellen!

heel flexibel en behulpzaam, hele goeie winkel!

De customer service is top, ik had per ongeluk een pre order in mijn bestelling geplaatst met items die in-stock waren. dit is heel snel opgelost door de customer service van red dot commerce, hierdoor kreeg ik mijn andere items op tijd. de kwaliteit van de producten is ook top, precies zoals verwacht. echt een aanrader!

Paar keer besteld geen problemen , alleen zou fijn zijn als ze een email zouden sturen als een figure op een andere datum uit komt in plaats van de aangegeven datum.

perfect

they offer great items for an absolute fair price. fast shipping. great experience!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg goede kwaliteit maar toch één dingetje..

Ik was niet tevreden over een product en had dus een mail gestuurd om hem terug te sturen. Ik had alle benodigde informatie op gestuurd op de mail. Ik heb echter nog geen bericht terug gekregen over hoe en wat. Ook nog dat de retour periode in 30 dagen verloopt?! Ik hoop hier nog reactie over te krijgen

Levering snel en producten zoals verwacht

De site was duidelijk en de levertijd klopte ook helemaal. De producten waren van de kwaliteit die omschreven was.

Goede service na initiele vergissing

Nadat mijn bestelling figuren sneller dan aangegeven in prima staat werden geleverd bleek dat een van de figuurtjes het verkeerde uit dezelfde serie was. dit werd echter na 1 mail persoonlijk, vriendelijk en wederom heel snel opgelost! Zo hoort het! Keep it up!

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.