Super snelle levering!

De website is makkelijk te gebruiken en overzichtelijk. Het betaal proces verliep zonder enig probleem. Ik was erg onder de indruk dat mijn pakket, overigens zeer goed ingepakt, de volgende dag in huis was. Normaal gesproken koop en/of haal ik mijn figures op bij anime conventies. Aangezien het bestellen zeer goed verliep, doe ik dit de volgende keer weer.

Snel, vriendelijk en goed!

Goede customer service (zelfs antwoord in de avond!) Snelle reactie, vriendelijk en zeer behulpzaam, lof!

Goede Nendoroid voor goede prijs

Nendoroid kwam snel en veilig aan, geen problemen.

Erg goed

Goede en snelle service

Vv

Mooie Figures voor een redelijke prijs

Ik ontving wat ik besteld en het was goed tegen beschadiging beschermt.

Snelle levering en top producten. Ben er zeer blij mee

Snelle verzending en voordelige prijs!

Dit is mijn 4de aankoop bij Red Dot en ik heb geen klachten zover. Red Dot heeft een groot aanbod aan merchandise wat ook goed up to date wordt gehouden. Zodra de figure in Japan op de markt komt duurt het niet lang tot het op de website staat. Als ze het op voorraad hebben heb ik mij merch de dag na bestelling netjes ontvangen. Wat ik persoonlijk erg waardeer is dat Red Dot ook erg veel Price Figures heeft. Deze goedkopere figures worden door veel bedrijven beperkt aangeboden en wordt vooral de focus gelegd op duurdere figures. Niet bij Red Dot! Red Dot heeft een erg breed aanbod in Price Figures en dat is de reden waarom dat ik mijn figures hier haal. Ga zo door!!!

goede service!

ik had voor de eerste keer hier iets besteld en was zeer tevreden over de kwaliteit en leveringstijd.

geweldig!

helemaal top :D Alles binnen wat ik had besteld, alles netjes ingepakt, niks op aan te merken.

Hele snelle verzending.

Normale prijzen voor hele goede anime producten. Verzending was snel en het was algemeen in goede kwaliteit.

Pakket was een dag eerder aangekonen en was precies wat ik had besteld met giede verpakking

Goede services niets te klagen

Redelijk geprijsd, op tijd geleverd

Snelle levering!

Er zijn best veel figuren uit te kiezen en ze zijn als beloofd van goede kwaliteit. De snelle bezorging maakt het ook veel leuker! Ik zal zeker meer aankopen doen.

Kwam eerder aan dan verwacht

Ik heb eerder besteld maar toen bleek het niet in voorraad te zijn maar deze was naar wens en is op tijd aangekomen

Top site met snelle levering

Ik kreeg mijn pakketje heel snel en hij was in perfecte conditie de prijzen zijn ook goed

Goede kwaliteit, lekker snel thuis.

erg snele levering

ik had het pakket snel nodig, en ik kreeg hem ook heel snel thuis. erg blij mee

Snel en zoals verwacht

Snelle levering. Item zoals omschreven.

Snel mijn bestelling binnen en goede customer service!

2 funko poppen besteld waarvan 1 helaas niet meer in stock was. Ik heb even gebeld om te vragen of ik dan een andere kon kiezen en werd top en snel geholpen. Ik ga zeker terugkomen!

De site is heel makkelijk om door te gaan, de prijzen zijn top en de verzending is heel snel

Goede snelle service, perfect verpakt en een ruim aanbod. Geweldig!

Had een oude nendoroid set weten te bemachtigen voor een schappelijke prijs. Nendoroids en box waren in perfecte staat. Binnen 1werkdag, zonder extra verzendkosten geleverd. Zeer te vreden over Red Dot Commerce. Thanks, Rob

Goede kwaliteit figuren

Het figuur is prachtig maar de bezorging kon beter

Het is altijd optijd en mooie figures

Snel bezorgd en goeie kwaliteit!

Besteld op zaterdag avond, op dinsdag bezorgd (door de omstandigheden in de wereld) dus het was vrij snel bezorgd!! Hele mooie figurine, de dozen waren nog in perfecte conditie!

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.