Geweldige service

Al je anime artikelen in een site. Een paar drukken op de knop en binnen twee dagen ligt het voor de deur. 5/5 sterren

Goede prijs, goede kwaliteit en snel ontvangen

Zeer tevreden!

Was goed

Alleen ik kreeg mijn track en trace code niet en moest het vragen en toen kreeg ik het wel

Erg goed

De bestellingen krijg je netjes geleverd. Zeer betrouwbaar

Alles wordt zeer snel en netjes geleverd.

Meerdere keren een bestelling gedaan en altijd netjes afgeleverd. De preorder die had gedaan was wat uitgelopen wegens covid maar was netjes op de hoogte gebracht na van mijn kant een mail te hebben gestuurd hoe het stond met de bestelling.

Netjes en

Het duurde wel een tijdje, maar heb al mijn producten ontvangen en alles was goed ingepakt! Product ook precies zoals de beschrijving.

Verkeerd artikel ontvangen

Ik bestelde onlangs bij Red Dot Commerce twee figures en ontving al snel een bezorging met de post. Van de twee figures was er een prima in orde. Daar ben ik erg blij mee. Echter was de andere figure die ik ontving een andere dan degene die ik had besteld. Weliswaar van dezelfde character, maar niet de juiste figure. De figure die ik oorspronkelijk bestelde bleek uitverkocht te zijn en niet meer beschikbaar. Het contact via email met Red Dot Commerce verliep vlot en wij hebben een oplossing weten te vinden. Ik hoop dat ik bij een volgende bestelling een betere review kan achterlaten, want de webshop heeft hele leuke artikelen.

Optijd, volledig en goede kwaliteit!

Mooie figures die snel en goedkoop worden bezorgt.

Snel een duidelijk gegaan

Het product was heel snel geleverd een was ook heel goed verpakt geen schade aan de doos

Snel, netjes en goedkoop

Bestelling werd snel verwerkt en is binnen de twee dagen bij mij afgeleverd.

De prijzen zijn zeker niet de goedkoopste, maar Red Dot Commerce zorgt wel voor een snelle levering en goede service.

Als er iets is waar je niet uit komt word je echt snel geholpen. Ik heb altijd me besteling eerder dan verwacht en dat is echt fijn. Ik heb hier tot nu to aleen maar een goede ervaring.

Excellent Quality

As always, another great purchase, from a great seller. Highly trusted and their service is always friendly and fast. Looking forward to my next order ^^

Ik heb 2 figures hier besteld en ze kwamen allebei op tijd en in goede conditie aan. Ik ga hier zeker nog vaker shoppen.

Vlotte service!

Goed en veilig ingepakt. Snel geleverd! Heel tevreden.

De verzending was heel snel aangekomen en het product is precies zoals ik het wilde.

Alles was in excellente conditie aangekomen, ik heb verder niet veel meer aanmerkingen om samen te delen. Ik ben gewoon blij met mijn Rem :)

Snelle bezorging

De verzending en levering waren snel en het artikel was goed verpakt. Ik bestelde echter een Ichiban Kuji en had het gevoel dat het proces wat transparanter had kunnen zijn. Ik kreeg te horen dat de opening van het kaartje was gefilmd en dat ik de film mocht hebben als ik daarom vroeg. Dat is wat me dwarszit, waarom zou je de film toch niet naar de klant sturen, dat zou een betere indruk achterlaten en het vertrouwen van de klant versterken.

Alles was prima

Ik had 3 figures besteld en alles was vlot aangekomen en gelukkig ook helemaal heel :)

Prima.

Bestelling kwam goed aan en keurig afgeleverd.

Zeer goede service!

Mijn bestelling werd jammer genoeg de eerste keer teruggestuurd wegens een fout van PostNL, maar deze werden snel terug opnieuw opgestuurd zonder problemen. De figure was ook goed verpakt. Bedankt!

Snel en goed!

Na bestelling binnen 2 dagen pakket ontvangen. Goed verpakt en dus snel geleverd.

Snel ontvangen en in goede staat

Bestelling geplaatst, volgende dag binnen en in top conditie. Awesome dat deze winkel mee doet met dingen zoals Ichiban Kuji!

Uitstekende service!

Fijne duidelijke website en makkelijk te bestellen en betalen met o.a. iDEAL en PayPal. De verzending was ook erg snel : de volgende dag mijn bestelling al in huis! De producten waren netjes en goed verpakt in een stevige doos. Dit was mijn allereerste bestelling en ik ben er erg blij mee! Hartelijk bedankt, Red Dot Commerce!

geweldig

snel in huis en goed verpakt. altijd al tevreden geweest met merch van reddotcommerce

De prijs waard

Uitstekend beeldje, hoge kwaliteit voor een acceptabele prijs. Zekere aanrader voor Danganronpa fans.

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.