Goed snelle nette levering

Altijd top service hier

Ik had een nendoroid besteld die nergens te vinden was (exclusive). Red Dot Commerce had hem als enige en zij leverde de nendoroid eerder dan de datum die aangegeven werd toen ik hem pre-orderde, wat erg fijn was. Het werd tevens goed verpakt en snel verzonden (zodra het binnen was bij hun).

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, helemaal top!

Heel snel geleverd en perfect verpakt, artikel kwam goed aan!

Supersnelle levering!

Daar waar andere winkels na de Kerstdagen een langere levertijd hadden, was dat hier niet het geval. Heel fijn in verband met een verjaardag. 's Middags besteld en de volgende in huis!

fijne webwinkel

ik heb in middels 2 keer hier bestelt en het was een fijne ervaring

heel erg goed

alles wat ik bestel komt binnen 3 dagen binnen tot nu geen problemen

Snelle levering, geleverde naar verwachting, beschermd verpakt

Na bestelling snel geleverd. De scroll was netjes in een kartonnen koker verpakt en opgevuld met papier om beschadiging te voorkomen. Artikel in goede staat afgeleverd, erg tevreden mee. Prima service.

Snelle verzending, top kwaliteit

Snelle verzending, producten zijn goed ingepakt

snel, goede kwaliteit, product zoals beschreven.

De figure was snel bezorgt en was zoals beschreven, in uitstekende kwaliteit. De doos waar het in aankwam was ook nog eens niet te groot wat voor mij een pluspunt is.

Helemaal perfect geen gezeur of problemen

Snel vriendelijk en service gericht

Na contact via de mail over een bestelling die ik toch wilde omruilen meteen reactie en netjes in orde gemaakt.

Fair price, fast delivery, good products, but website could look better

It has a good inventory of products, and my delivery was relatively fast and painless, but their website design looks a bit amateur-ish (tho this is a minor complaint)

Erg snel

Zelfs in deze corona tijd was het erg snel verstuurd goed gedaan

Goed genoeg

Het product was redelijk geprijsd en het bestellen verliep makkelijk. Het was wel een pre-order waar vertraging op liep. Het wachten was op zich geen probleem, maar misschien de volgende keer wel doorgeven. Dit keer had ik er zelf achter moeten komen.

Ik had een aantal vragen, zijn beantwoord en product is perfect geleverd en schadeloos ontvangen. Koop hier zeker vaker!

Makkelijk en snel

Heb meerdere keren aankopen gedaan op deze site en ben niet ontevreden. Prijzen zijn goed, geen namaak figuren en ze worden goed ingepakt. Een keer wel gehad dat mijn pakket heel laat kwam maar dat komt waarschijnlijk door de feestdagen.

wat een snelle levering!!! goede service en goed verpakt.

Snel verstuurd en snel binnen gekregen

Excellent Service

Fast and easy payment, quality is LEGIT and service is fast!! :) Thank you! Will be purchasing many more items.

Snel en goed verzonden

Snel verzonden en goed verpakt, als verzamelaar is het voor mij heel belangrijk dat er zelfs op de verpakking/doos geen beschadiging is.

Snel geleverd en goede kwaliteit

2 dagen gewacht niet lang en goed verpakt

Snelle levering en zeer goed verpakt

Kon mijn pakketje netjes volgen met de track and tracé.

Huge selection of products, beautiful figurines, super fast server. I'm a regular customer from now on!

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.