Goede en snelle service

Zie boven

Voor het eerst hier wat gekocht, goede service en levering.

Voor het eerst besteld bij Red Dot Commerce en ik ben zeer tevreden. Ze hebben mijn bestelling gelijk de dag daarna verzonden. In deze drukke tijd kreeg ik mijn bestelling sneller dan verwacht. Mijn bestelling was ook goed ingepakt.

Zeer goede service

Kocht Figma Fubuki Animation ver en Figma Kirito OS version kwamen netjes aan

Perfect!

Great shop and fantastic selection topped up bij de great service from Dave.

Prima service en aanbod

Groot aanbod figures, snelle levering na plaatsen orders en bij vertragingen netjes contact. Prima en fijne webshop!

Alles kwam goed en snel aan

Gewoon prima

Ik kreeg mijn pakket netjes en snel aangeleverd.

Redelijk maar kan een stuk beter.

Dozen waren erg beschadigt van de figures. Nu is dit minder erg omdat het om oudere goedkope figures gaat maar dit kan natuurlijk echt niet met nieuwe of duurdere. Zou misschien ook veiliger ingepakt moeten worden. Prijzen zijn redelijk tegen andere verkopers en bezorging was binnen een week goed.

Goede product en goede service.

Heb voor het eerst besteld bij Red Dot Commerce, Ben zeer tevreden. De figure die ik besteld had was was netjes verpakt en verzonden met tracking. De figure was zo als ik verwachte. Ben er erg blij mee.

Goede service voor de juiste prijs

Altijd als ik bij reddot bestel heb ik het snel binnen en voor de passende prijs en als ik een vraag heb dan kreeg ik altijd snel antwoord

Goed en snel geleverd!

Heb weer wat Figures besteld, binnen paar minuten bevestiging en binnen een werkdag opgestuurd. dag later netjes en goed verpakt binnengekregen! Top!

Snelle levering en goede site

Altijd als ik iets bestel, komt het binnen twee dagen binnen. De site is makkelijk om te gebruiken en er worden leuke producten verkocht.

Goede service en een ruim aanbod van de producten. Prijs kwaliteit verhouding is prima en de snelle levering is top en daarnaast zijn de producten ook in perfecte staat en deze zijn in het echt nog beter dan op de foto's.

Top winkel

Hele fijne ervaring met deze winkel. Veel keus aan figures en merchandise. De site is overzichtelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen als ik wat nodig heb

Aanrader

Goede website, makkelijk bestellen, pakketje netjes en goed ingepakt en snel in huis !

Binnen 2 dagen geleverd zoals het beschreven was.

Gewoon goed

Veel keus, snelle service en goed verpakt originele spulletjes

gewoon, okay

Het pakket was in goede conditie en de nendroid ook alleen kwam mijn pakket veel eerder aan dan ik had gewild, ik had betaald voor avond levering maar ze kwam helaas veel eerder aan. voor de rest was het allemaal top

Goed maar prijzig

De leversnelheid en gebruik van de website is goed. Echter is alles wel duurder dan op andere sites, wat vervelend is omdat er al zo weinig sites zijn die binnen Nederland anime merch verkopen.

Snelle levering en goed verpakt

helemaal top

goede bezorging en mooi product

Altijd goede levering

Alles wat ik tot nu toe heb besteld in de afgelopen 2 jaren, werd keurig geleverd.

Alles is altijd netjes verpakt en optijd verzonden. Ook word er snel gereageerd op vragen.

perfecte service

Ik koop vaak van Red Dot Commerce en ik heb nooit een probleem gehaad. Mijn figures worden snel en goed verzonden. Dit site is zeker een aanrader voor anime fans.

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.