Ondanks Corona tijd en Hemelvaart weekend toch netjes op tijd binnen.

Na bestellen van producten snel and netjes afgelevered. Customer support is erg snel en reliable uit eigen ervaringen.

Snelle levering en goed geprijsd

De levering was 1 dag en de prijs was goed. Enige jammer was dat de box van de figure beschadigd is.

Alles tot nu toe prima bevallen!

ik heb tot nu toe een aantal keer besteld bij Red Dot en alle pakketjes zijn over het algemeen prima en op tijd binnengekomen, tevens was alle merchandise niet beschadigd. een keer een dag extra moeten wachten maar dat lag eerder aan de drukte bij PostNL. Overall prima ervaring!

Geweldig!!!!

Ben super tevreden over mijn laatste aankoop!!!

Goed verpakt en snel verzonden!

Alles was goed verpakt, en ik had mijn bestelling een dag eerder binnen dan verwacht. Super!

Uitstekende service

Ik had een figure besteld voor de verjaardag van een vriend. Ik zat sowieso te twijfelen over welke figure ik zou halen, want ze hadden een ruime keuze van het personage. De figure was ook ruim op tijd geleverd. Goed gedetailleerd, en een prima prijsje, dus een goede prijs-kwaliteit verhouding! Ik ben zeer tevreden!

Top en snel

Super verpakt en snel verzonden

Super goed, snelle levering

Super snel, makkelijk en alles is geheel naar wens aangekomen!! 10/10 zou ik hier spoedig weer wat bestellen.

Snel geleverd. Authentiek, alleen zitten er wat vlekken op het figurine.

Het was snel en optijd geleverd. Het product zag er ook uit zoals de foto op de website enige nadeel is dat je verzendskosten moet betalen.

Alles ging goed, op een paar details na.

Na het bestellen kreeg ik al snel bevestiging dat het verzonden werd, en ik kreeg op tijd een tracking code. Het pakket werd, zoals op de site aangegeven werd, binnen twee dagen afgeleverd. Het enige dat niet helemaal goed was was dat een verpakking voor een item beschadigd was, en dat het invullen van de toevoeging die bij mijn apartement hoort niet erg soepel ging.

goed geleverd heel netjes verpakt

Snelle levering en prima kwaliteit

Bestellingen die ik heb gedaan worden snel geleverd (meestal binnen 2-3 dagen) en de hulp van de klantenservice is prima. De producten die ik heb besteld waren compleet en in prima staat.

Top kwaliteit!

Ik zou vaker orderen hier. Mijn Tanjirou figure is in top conditie!

Geweldig!

Eerste keer bestellen en het was nog een pre-order ook. Duurde nog maanden maar de mensen van RDC stelde me gerust dat het goed zou komen. En inderdaad! Nog eerder dan voorspeld, had ik mijn figure! Super service!

Veel (nieuwe) producten en goede service

Aanbod varieert vaak en er wordt snel antwoord gegeven op vragen. Staat iets wat je wilt niet op de site? Dan gaan ze er achter aan of ze het voor jou kunnen aankomen!

Snelle levering, netjes verpakt

Vorige week een Funk POP besteld en deze was erg verzorgd ingepakt en opgestuurd. Ik zou zeker weer bestellen!

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.