Snelle levering netjes verpakt

Mooie producten, snelle levering. Koop hier mooie dingen voor mijn dochter

Goed en snel bezorgd

Mijn bestelling kwam op de afgesproken tijd. Snel nadat ik het had besteld. Netjes verpakt

onvolledig geleverd en niet bereikbaar voor klachten

Van de bestelling is 1 van de 2 figuren niet geleverd. Telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op mail of voicemail.

Goede verzending

Mooie prijs en verzending alleen jammer als je mailt of ze op Facebook en instagram benaderd dat je geen antwoord krijgt

Perfect! Snelle reactie op email

Gelukkig dat jullie levi artfxj nog hadden anders was mijn set niet compleet geweest. kan hem ook nergens anders vinden overal uitverkocht! Kom hier zeker weer terug!

Snel en goede kwaliteit

Mijn bestelling was er in 2 dagen. De randen van de doos hadden een paar krasjes maar het product zelf was gloednieuw. Precies wat ik zocht.

delivered earlier then expected

delivered earlier then expected

Je Krijgt wat je besteld wanneer het beschikbaar is.

Ik had ene paar pre-orders gemaakt en die kwamen mooi op tijd binnen toen ze uitkwamen.

Altijd goed

Altijd goed verpakt en zeer snel verzonden. Ze kopen alleen originele producten in dus voor bootlegs hoef je 100% niet bang voor te zijn. Zeker een aanrader!

Mooi beeldje voor een mooie prijs.

Mooi beeldje voor een mooie prijs. Het is vaak wat langer wachten als je in een Nederlandse winkel bestelt i.p.v. direct uit Japan maar het is wel fijn en vertrouwd. Niet de eerste en ook niet de laatste keer dat ik hier wat koop.

Great

Statues where great only a shame some things were long waiting and not being sensed when I needed, but I figured things out with support. I would recommend this site and will buy here more

Alles naar wens!

Bezorging ging goed en snel en het product zelf was ook naar wens!

Bestellen is makkelijk producten komen snel en onbeschadigd aan en zijn van goede kwaliteit

Wekenlang aan het wachten op antwoord van klantenservice

Mijn eerste bestelling kreeg ik 3 weken later pas en dat terwijl ze wel op conventies diezelfde figure aan het verkopen waren. Pre-orderen is dus sterk afgeraden! 2e figure van de bestelling hebben ze achter gehouden en niks meer over gezegd. Het is dat ik wekenlang contact opneem anders was mijn geld weg. Ik raad nog eerder aan om zelf naar Japan te gaan en de figure op te halen dan dat ik hier van bestel! Erg jammer.

top product

ik vind de product geweldig

Goedkoop en snel

Email worden snel beantwoord, Ze zijn goedkoop, Ze moeten de webshop wel sneller bijwerken.

Altijd goed

Ontvangstmail

Je krijgt bijna altijd een mail wanneer het verzonden is wanneer uet bij je huis is en ook wanneer het is geleverd

Alles dik in orde

Alles netjes verpakt en snel binnen, niks om te klagen!

Alles ontvangen en zag er verder gewoon goed uit. Alleen voor vragen zijn ze niet echt beschikbaar. Dan kan beter.

Snelle levering en netjes verpakt

Mijn ervaring was heel goed

Het pakketje was niet beschadigd en de doos ook niet. Ik ben er heel blij mee, bedankt!

Heel leuke site met diverse spullen.Communicatie kan soms alleen wat beter, want ik moet soms een paar keer mailen voordat ik een response krijg, maar ik snap het wel. Verder gewoon heel goed, thanks Red Dot Commerce

Beste pluche tot nu toe!

Het bestellen ging vlot en de pluche is superleuk! Ik ben er helemaal verliefd op! Hij werd alleen wel bij de buren bezorgd die die avond niet thuis waren! Maar daar kunnen jullie niets aan doen, dat was de fout van PostNL!

Goeie service

Ben heel blij met de bestelling en bij contact met de winkel kreeg ik binnen een uur antwoord! :)

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.