Goede service, ook achteraf

Product kon niet tijdig geleverd worden, in plaats daarvan een ander product mogen uitkiezen. Een tijd later alsnog gratis het oorspronkelijke product ontvangen, top!

Prima gedaan

Ik had week pre-order besteld in januari en zou geleverd worden in maart. Helaas was deze vertraagd door de leverancier en kwam pas in juli binnen. Levering etc was verder prima. Het enige wat fijn was geweest als ik al eerder op de hoogte was gesteld over de vertraging ipv zelf er naar moeten vragen. Maar ivm mogelijke drukte snap ik ook dat dit misschien niet altijd mogelijk is. Reactietijd op mijn vragen was overigens verder prima!

Super, snelle levering

Enige nadeel. Het was een kado voor mijn man, hij heeft het pakketje aan genomen en kon aan de doos zien wat er in zat. Dus de verrassing was er af. Een neutrale doos was dit maal beter geweest.

Goede webwinkel!

Zeker de moeite waard om te gebreuken.

Duurde lang en slecht kwaliteit

Ik had de mikey Nendoroid besteld en de leverdatum was twee keer uitgestel, begrijpelijk en dat vind ik ook geen probleem maar er was 0 communicatie over en de klantenservice reageerden soms niet eens. Ook is de Nendoroid zelf van slecht kwaliteit dat je bijna zou zeggen dat het een bootleg is. Zo lang moeten wachten en uiteindelijk teleurgesteld met het product

Enorm aanbod, Goede prijzen en vlotte verzending

Pas 2 keer wat besteld maar elke keer zeer tevreden. Verzenden is ook erg snel. Aanbod is enorm. Ga hier zeker vaker bestellen :)

Fijn dat het snel bezorgd werd zonder extra kosten

Ik was op zoek naar een cadeautje voor de verjaardag van mijn broer en toen ik op 'Anime figures Nederland' zocht in Google kwam ik eerst op de website van CrunchyRoll uit. Hier heb ik een tijdje rondgekeken en toen vond ik wat ik zocht. Bik het afrekenen echter kwam ik er pas achter dat er nog zo'n €35 verzendkosten bovenop kwamen. Hierna ben ik verder gaan zoeken naar een site die gewoon vanuit Nederland verstuurd. Toen kwam ik bij RedDotCommerce uit en ik was blij om te zien dat hoewel het aanbod ietwat minder divers was, de figurine die ik wilde was hier ook gewoon te koop zonder torenhoge verzendkosten. Voor de rest heb ik geen enkele negativiteit ervaren tijdens het bestellen en de bezorging, dus ik zou deze site zeker aanraden.

Mijn bestelling op vrijdag

Ik had vrijdag iets besteld voor dat het 4 uur was (in de middag] en toen kreeg ik het zaterdag en zondag niet

Een figure besteld. De voorraad klopte gelukkig, en de dag erna, was de figure in huis. Ik ben terugkerende klant, en dat zal zo blijven.

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering en wat ze leveren is goed. Alleen heb ik al wel 2 keer een geannuleerde bestelling gehad omdat het product toch niet op voorraad was. Vervelend maar ik heb hier netjes mijn geld voor teruggekregen.

Eerste bestelling, goede service en snel verzenden.

Fijne winkel. En snelle levering. Bestel zeker vaker. Dank je wel voor de goede service

Kaito <333

Alles was goed binnen gekomen!!

Snel geleverd en goed verpakt

Bestellingen worden snel verzonden en erg goed verpakt om schade te voorkomen tijdens transport. Wat mij betreft de eerste keuze om hier figuren te bestellen.

Helemaal onbeschadigd en snel aangekomen.

Besteld en op tijd binnen

Snelle verzending Goede service

alsnog Positief.

Voor een beginnende figurine collector, een brede selectie. Alle pakketten zijn goed aangekomen. Als jullie en verzoek kunnen sturen voor een boordeling, dan kunnen jullie ook de vragen tijdig beantwoorden ;) vooralsnog, tot de volgende keer!

Naar verwachting, ofwel geweldig

Van bestelling tot levering, alles ging goed. Aankoop ging eenvoudig en soepel, levering was ook snel. Alleen wat onduidelijkheden met het contact gedeelte op de site, maar verder snelle reactie op directe emails.

Goed geholpen en snelle levering.

Op animecon goed geholpen bij de kraam en bij navraag voor een tweede figure in een set wist de verkoper snel of die nog aanwezig was en ook de bezorging daarvan was vlot en net verpakt.

Goeie variatie en snelle verzending

Heel fijn dat er snelle verzending is. Super ideaal als je iets voor een bepaalde tijd binnen moet hebben. Je weet meteen waar je rekening mee moet houden. Grote variatie aan dingen, wel een beetje jammer dat de prijs soms iets duurder is dan andere winkels, maar goed, als je iets snel nodig hebt is het mischien ook wel waard.

All was perfect and the figure looks very cool!

Te gek

Rrrr

Goede spullen, goede communicatie

Fouten kunnen gebeuren, en deze zijn supere snel gefixed. Goede spullen op de site en snel geleverd top

Duidelijke mail gekregen waneer ik mijn pakket kreeg

Ik had een tijdje geleden een anime ichiban kuji gekocht van red dot commerce en ze stuurden toen na de bestelling een mail om te laten zien dat je betaald heb

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.