snelle verzending en goed op de hoogte gehouden via de mail.
Wat ik fijn vind bij modezza is het feit dat ze bijna direct weten wat goed bij mij past.
De dames hebben alle tijd. Denken en kijken mee. Zijn geduldig en begripvol. Loop er regelmatig binnen met de ene keer wel een aankoop en dan weer niet. Altijd een vriendelijk woord. Ik kom er een paar keer per jaar met mijn tante (76) Zij slaagt altijd.
Ik bestel alleen via de website omdat ik te ver weg woon. Service is prima. Snel geleverd en bij retouren snel je geld weer terug op je rekening. Mooie kleding.
Ik had spullen besteld via internet en de kleuren waren niet het zelfde.Ben naar winkel gegaan en werd heel vriendelijk en vlot geholpen met de juiste kleuren. Heb nog iets anders meegenomen om mijn vrouw thuis weer te laten passen.dus alles bij elkaar zijn wij netjes en zeer correct behandeld door jullie personeel.👍👍👍
Twee mooie shirts van Zoëy gekocht. Die bevallen erg goed
Dat jij de kleding zelf komt afgeven bij mij, helemaal geweldig wat een service.
vanaf mijn eerste ervaring tot jaren erna weten de dames in te spelen op je wensen en smaak, niets is teveel en eerlijk
Goede kwaliteit kleding, schappelijke prijzen, vriendelijk personeel. Er word niets opgedrongen.
Ik heb geen bericht ontvangen dat ik mijn broek in de winkel op kon halen en ik heb tot op heden geen factuur ontvangen
Originele beoordeling
Nieuwe website werkt niet fijn op tablet, met name bij de saleartikelen. Soms krijg je de originele prijs; andere keren de saleprijs voor hetzelfde artikel. Ook de weergave klopt dan niet. Je krijgt een veel kleiner scherm waar je niks mee kunt.
Ik vind het soms best moeilijk om leuke kleding in mijn (grote) maat te vinden, maar ik ben fantastisch geholpen in de winkel!! Heb eindelijk een hippe en "jonge" outfit gevonden waar mijn curves mooi in uitkomen. Ben er super blij mee! :-)
Veel keuze in de kleding
Mooie grote winkel met volop keuze in hippe kleding. Goed geholpen door de meiden in de winkel en zeer tevreden met een gevulde tas naar huis.
Ik vind de webshop super. Fijne zoekfuncties waardoor ik snel vind wat ik nodig heb.
Meiveld 161
5501KH Veldhoven
Dames met maatje 40 of meer slagen bij Modezza, want Modezza is de specialist in de plus size damesmode. Modezza voert een breed assortiment dameskleding van gerenommeerde merken: vanaf maat 40 tot en met maat 54. Onze merken variëren van vlot en elegant, via modern en klassiek tot heerlijk eigentijds. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing. Van prettig betaalbaar tot vrij exclusief.