Wat een farce!
We hebben 10 maanden met Iclicks gewerkt, voor zowel SEO als SEA en voor meerdere webshops. Kosten 40.000,-, excl. 20.000,- Google advertentiekosten. Facturen komen elke maand, net als de reden waarom er nog geen resultaat is en samen met de sigaar uit eigen doos om je te verleiden nog een paar maanden door te gaan. Resultaat bij 1 van onze webshops: binnen enkele maanden gedaald van positie 9 naar positie 50. Sta je wel op 1 zoals het geval was bij een andere webshop dan is er met 700,- per maand volgens Iclicks op SEO gebied nog wel wat te verbeteren!?! Dat is een understatement, maar we zagen geen resultaat na 10x700,-. Geef je voor SEA een adspend budget van 15% en de adspend komt op 50% zoals bij ons het geval was, denk dan niet dat Iclicks je informeert als de adspend boven het budget uitkomt, noch ondernemen ze zelf actie om binnen het gestelde budget te blijven, terwijl de maandelijkse SEA managementkosten fors zijn. Je krijgt wel elke maand een prachtig opgemaakt, automatisch gegenereerd èn verstuurd rapport, waar de getallen je duizelen en je door de bomen het bos niet ziet, waardoor je de indruk krijgt dat er veel werk voor je verzet is. Onze indruk was dat aan de voorzijde de klant veel aandacht krijgt van vriendelijke en sympathieke mensen, maar dat aan de achterzijde de klant zwaar wordt verwaarloosd. Adviezen die kant noch wal raken: Google “mijn bedrijf” willen aanmaken terwijl we die al hadden, (bijna) trafficloze pagina’s, een luttele 3 bezoekers per maand…, aanpassen om de conversie te verhogen in plaats van te richten op het verhogen van de traffic. Ze zijn gewoon vergeten de traffic te checken bij het bepalen van de strategie! En zo waren er nog wel een paar missers. Controleer ook je facturen, want niemand bij Iclicks meldt dat er zaken foutief zijn gefactureerd, terwijl dat wel bekend blijkt te zijn op het moment dat je er een opmerking over maakt. Vraag je vervolgens om een creditnota, dan kan het zomaar zijn dat 1x vragen niet voldoende is.
Prijs
Roger
Eindhoven
Reactie van iClicks
Beste Roger,
Bedankt voor je uitgebreide review en de feedback.
We betreuren het dat je ontevreden bent over de dienstverlening. Hoewel we ons niet in alle benoemde punten herkennen, nemen we dit serieus en proberen we hier als organisatie van te leren. De door jou genoemde punten staan namelijk haaks op waar we voor staan bij iClicks.
We hebben de afgelopen tijd contact met je gehad om tot een oplossing te komen naar jouw tevredenheid. Hier hebben we echt ons best voor gedaan, maar helaas is dat niet gelukt.
We wensen jou en je bedrijf veel succes toe.
Met vriendelijke groet,
iClicks Online Marketing Bureau