het is geen goede kwaliteit!!!!

Leuke bedeltjes en kralen en kettingen

Goed verpakt Wat er in de envelop zat zag er goed uit En bedankt voor het cadeautje

Positief

Snelle levering en produkt zoals ik verwacht had

Mooie sterren en engeltjes

Goed verstuurd

Heel netjes geregeld

Zie hierboven

Goed!

Alleen jammer dat alle communicatie via de e-mail niet aankomt. Er staat op de website dat je in je Spam folder moet kijken maar helaas heb ik die niet! Dus er komt niks aan. Maar na een kort telefonisch gesprek ben ik heel vriendelijk geholpen en vertelde ze dat mijn pakketje al opweg was. Top!

Vriendelijk, professionel, goede kwaliteit

Mooi en supersnel

Lint met tijgerprint besteld, mooi en snel binnen.

Betaalbaar, keurig en betrouwbaar

Fijne webshop met veel keus. De spullen komen altijd aan.

De kwaliteit was super goed! Maar mijn pakketje was wel open gemaakt dus dat is wel jammer. Maar dat kan gebeuren!

Snelle levering en precies wat ik had verwacht

Ben blij en zou het aanbevelen

Helemaal prima!

Producten snel ontvangen, conform foto’s, prima site, handig te bestellen. Helemaal prima!

Prima webwinkel, niet duur en goede service

Een verkeerd artikel was geleverd maar dit werd direct opgelost.

Product is niet binnengekomen

Heb macramé touw gekocht op 23 december 2020, maar het is nooit aangekomen.

Ruime keuze en goede service.

Mooie overzichtelijke webshop met ruime keuze en leuke aanbiedingen. Een aanrader.

Snelle bezorging en goede levering

Mooi

Mooie en goedkope kralen, prachtig om mooie dingen mee te maken. Ik heb er zeepkettingen mee gemaakt.

Mooie spullen, fijne website

Prima ervaring

Snel, goed, sympathiek, goed materiaal.

Door de kleine afstand kan mijn man het materiaal dezelfde dag nog halen. Aardige mensen die duidelijk hart voor het bedrijf hebben. Mooie prijzen en goed materiaal. Ik ben blij met mijn nieuwe webshop.

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze, snelle leverinf

Snelle afhandeling, prima spullen

Xx

Prima service en prijs-kwaliteit verhouding!

Snelle verzending, prima kwaliteit kraaltjes! Ga zeker weer bestellen.

Slechte letterkralen

De acryl letterkralen (zwart, 100 stuks) zijn van een belachelijk slechte kwaliteit. Veel letters die aan elkaar geplakt zijn, als je deze van elkaar af haalt dan is alle zwarte verf weg (en de letter dus niet zichtbaar, alles wit), overal witte beschadigingen op de zwarte kralen en de witte letters zijn niet scherp. Van de 100 kralen zijn er 30 van redelijke kwaliteit en de rest is beschadigd. Inmiddels bij AliExpress voor dezelfde prijs 500stuks van deze letterkralen besteld en deze zijn van een veel betere kwaliteit

prima service

snelle levering en goed alternatief geboden voor artikel wat niet voldoende op voorraad was

Pakket gekocht voor mijn dochter om zelf armbandjes te maken. Veel keus! Via de e-mail kreeg ik persoonlijk advies. De levering was heel vlot. Bij het uitpakken vond ik nog een attentie. Ik kom zeker weer terug als we aanvulling nodig hebben.

Master Ekke Blaauwstrjitte 1

9011XH Jirnsum