Ruime keuze in het assortiment, voor een redelijke prijs! Snelle levering, top!!

Precies wat ik zocht en zeer snel in huis.

Als boven. Niets meer aan toe te voegen.

Snelle en nette levering

Netjes verzorgd!

Bestelling kwam netjes op tijd in de bus. Kleindochter blij ik blij

Snelle professionele service!

De bestelde producten werden snel geleverd en toen de lengte anders bleek te zijn dan geadverteerd werd ook dat met 1 belletje direct opgelost. Hierdoor ben ik een tevreden klant en bestel ik zeker weer.

Helemaal oké!

Mijn bestelling verliep helemaal oké! Snel en goed. Ook toen ik aan de bel trok dat mijn pakketje niet compleet was, had ik de volgende dag alles in huis. De website is qua inhoud heel duidelijk net als de leveringsvoorwaarden. Kralen & Linten is echte een aanrader voor iedere knutsel- en hobbyliefhebber.

Goede en snelle service

zie boven

Ziet er goed uit

Nog niets gedaan met de koorden maar het ziet er goed uit !

Werd op tijd geleverd en je werd goed op de hoogte gebracht

Geweldig geholpen, snel ontvangen

Heel vriendelijk geholpen, besteld en heel snel ontvangen. Top

Fijne bestel site

Bestelde spullen super snel in huis

Het was een gematigde ontvangst

Er waren mooie bij maar er waren er ook bij die titaal niet zo mooi waren dan ze er op beeld uitzagen ik vond de kralen matig

Snel,mooie prijs

Alles snel in huis. Goede kwaliteit

Leren veter

De veter kwam keurig op tijd binnen Netjes verpakt Waarom we geen hoger cijfer geven is omdat er een vocht lucht aan de veter zat , welke we nauwelijks eruit krijgen . Als je deze er wel uit krijgt dan is het een goed product

Snel

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Veel keus, mooi, netjes en snel

Ik ben heel tevreden. De keuze is reuze, al het lint was keurig op rol verpakt en snel geleverd. De kwaliteit is mooi en de kleuren komen overeen met hoe het op de website staat.

top!

Snelle en correcte levering

Netjes!

Mooie website, spullen waren netjes verpakt en kwamen goed aan. Ik ben een blije koper.

Fijne shop

Veel keus

Kom zeker terug!

Breed assortiment en snelle levering.

Snel en makkelijk te bestellen en je krijgt het snel thuis gestuurd.

Snel en makkelijk te bestellen en je krijgt het snel thuis gestuurd.

Snel geleverd en goede informatie voorziening

Heel leuke websitebezoek met mega leuke producten.

-Goede Service ik stuurde een mailtje met een vraag en de volgende dag was hij beantwoord. - Kralen en Linten heeft hele leuke producten ik heb al vaak besteld. - Wel staan er sommige producten nog op waar je op klikt en staat dat ze niet krijgsartikelen zijn of dat er iets mis is.

Goed voor elkaar

Gewoon goed. Snel in huis. Vriendelijke afhandeling. Lage verzendkosten. Aanrader.

Master Ekke Blaauwstrjitte 1

9011XH Jirnsum