Nette en snelle levering!

Het werd optijd verzonden en het product was in orde.

Mijn bestelling was perfect verzorgd

Snel en keurig verzonden.

Snelle levering en goede kwaliteit en aanbod.

Kralen en Linten heeft een ruim assortiment. Er wordt snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit. En als er iets een keer niet goed verloopt wordt dit goed opgelost.

correcte en snelle levering!

Snelle levering. Precies wat ik zocht en kreeg.

Fijne webshop !

Heb hier al aantallen meters aan elastiek gekocht. Bezorging is ook snel.

Duidelijke website en snelle brievenbuslevering. Ideaal

Snelle levering. Producten precies wat ik in gedachten had.

Snelle levering. Producten precies wat ik in gedachten had.

Duidelijke website en goede levering

Het is een overzichtelijke website met informatie over de producten Ook is de levering fijn, want de verzendkosten zijn laag

Ruim aanbod van mooie kraaltjes.

Ik was heel blij dat ik bij jullie besteld had.Zo’n ruime keuze aan kraaltjes en andere benodigdheden.Heel trots op mijn aankoop.

Snel geleverd!

Ik kon alles makkelijk bestellen en had mijn pakketje al snel binnen.

Prima en snel

Niks op aan te merken, goede producten, snel bezorgd.

Altijd snelle afhandeling en bezorging

Heel tevreden!

Heel veel leuke dingen, groot assortiment, snel geleverd. Netjes ingepakt. Als ik kralen of lintjes nodig heb, koop ik het altijd hier.

top

Snelle verzending. Leuke artikelen.

Leuke site om knutselwerkje te maken en versieren.

Precies mijn wensen en snel verzonden

Alles naar wens, goeie service!

Prima priducten, goede prijs.

Vooral metalen kralen in de maten die ik zocht zijn bijna nergens anders te vinden. Mooie kleuren, schsppelijke prijs.

Snelle levering, goed verpakt, artikelen zijn net zo mooi als op de foto. Ik bestel hier zeker nog eens wat.

Goede en snelle bezorging

Duidelijke productweergave op de website en snelle bezorging van de producten. Mooi verpakt

Snelle bezorging

Artikelen zoals omschrijving. Netjes verpakt en snel geleverd

Super service!!!

Mijn dochter van 10 jaar heeft kraaltjes besteld, toen het binnen kwam waren er helaas een aantal gebroken. Na contact te hebben gehad, heel aardig nieuwe toegestuurd gekregen. Echt mega aardig!!! Super service dus.

Super goed!! Snel en betrouwbaar

De bestellingen die wij getsome-bracelets al vaker hebben geplaatst worden altijd heel snel verwerkt. We zijn super tevreden.

Veel variatie en niet te duur.

Heel veel keuze in diverse kleuren en materialen. En niet duur. Plus zeer snelle levering.

Master Ekke Blaauwstrjitte 1

9011XH Jirnsum