Snelle reactie op mail en snelle levering

Ik had een bestelling geplaatst en bedacht me een paar minuten later dat ik een deel vergeten was. Nog een bestel geplaatst waarbij ik weer 1 ding was vergeten, dom dom dom. Een mail gestuurd met de vraag of het product toegevoegd kon worden. Binnen een zeer korte tijd had ik reactie en was het geen probleem om het toe te voegen. De levering was ook zeer snel!

Snelle levering en altijd piekfijn in orde

Mooie producten voor een redelijk lage prijs.

redelijk

het zijn goede prijzen alleen de bedels zijn gemaakt van plastic dat zouden ze er bij moeten vermelden

Goede prijs &snel

Product al beschreven, goede prijs & snelle levering

Mooi waxtouw voor prima prijs.

Speurend op de leuke website kreeg ik bijna heimwee naar de urenlange knutseltijd in mijn jeugd.

Goede ervaring, snelle en goede levering

Goede ervaring snelle en goede levering

Zeer tevree

mooie producten veel keus, snelle levering, helemaal top

Altijd wat ik zoek en de website is overzichtelijk. Het is altijd goed ingepakt en duidelijke communicatie over verzending.

Snelle levering, netjes verpakt

Snel geleverd, netjes apart verpakt: Zo’n bestelling is een cadeautje om te ontvangen en uit te pakken!

Goed materiaal

Goed materiaal. Alleen als er wat mee is, moet je mailen, maar daar krijg je vervolgens geen antwoord op. Maar verder is alles prima.

Goede service en snelle levering

Binnen 2 dagen de bestelling binnen. Top!

Mooi assortiment en keurige leveringen

Mooi assortiment en keurige leveringen

Snel en netjes

Mijn bestelling snel en netjes binnengekomen

top

snelle service

Prima bestelling

Bestelling is goed geleverd.

Veel keuze eerlijke prijzen

Duidelijke site groot en uitgebreid assortiment snelle levering!

Snelle levering alles keurig verpakt en goede prijs

De artikelen voldeden niet allemaal aan mijn verwachting

Ik heb een aantal touwen van 10m besteld. 1 touw liep niet door en was dus niet 10m lang, ongeveer halverwege was er een knoop gelegd tussen twee kortere touwen. De overige touwen waren wel goed en van goede kwaliteit. Verder had ik kralen besteld maar uit de omschrijving kon ik niet goed halen hoe groot ze waren (zou handig zijn als de grootte van het gat ook erbij vermeld zou zijn). Nu paste de kralen niet om het touw.

Redelijk

Na een tevreden bestelling van een paar meter, besloot ik een rol van een bepaald product te bestellen. Dit was jammer genoeg niet het zelfde product. Bij het bestellen is dit niet duidelijk zichtbaar dat de losse en rollen satijnkoord verschillen

Heel tevreden

Leuke artikelen in de webshop. Snel geleverd.

Mooie site, snelle levering

Ik heb mooie kralen uitgezocht. Helaas was er een aantal afgeplat of kapot. Mooie site en snel geleverd.

Goede ervaring

Dit was de eerste keer dat ik heb besteld en dat was prima.

Top snelle levering en goede kwaliteit

De knijpkralen waren snel binnen en van een goede kwaliteit en een mooie kleur

Goede prijs kwaliteit verhouding

Lagere verzendkosten bij later verzenden is mooi meegenomen als je geen haast hebt.

Super service.

Ik had elastiek besteld maar niet wetende dat het de verkeerde was. Ik werd gebeld omdat ze zeker wilde zijn dat het de elastiek was die ik bedoelde. Het was de verkeerde. Ze vertelde dat ze de volgende dag nieuwe binnenkregen en of ik die eventueel wilde hebben. Ze hebben alles opnieuw berekend en na 2 dagen had ik alles in huis. Super veel keus uit lint, band en andere spulletjes. Dank jullie wel Kralen en Linten. Top service.

Master Ekke Blaauwstrjitte 1

9011XH Jirnsum