Snel verzonden en snel ontvangen. Leuk ook dat je er zelf voor kunt kiezen om korting te krijgen op de verzendkosten.

Goede service en kwaliteit

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en de kwaliteit ervan is goed

Heel goed,

Fijne winkel, snelle levering, dus alles helemaal naar wens.

Goeie verzending en mooie spullen!

Snelle levering, heel netjes verpakt. Ga zeker nog eens bestellen!

Veel keus en duidelijke beschrijving

Ik vond de keuzemogelijkheid zeer goed. Helaas was het lastig te vinden wat ik zocht. Het zou makkelijker zijn wanneer er bijvoorbeeld categorieën waren. Ik zocht een bepaalde kraal en moest lang zoeken voordat ik het vond. De kwaliteit is wel overeenkomstig aan mijn verwachtingen.

Duidelijke website, snelle levering, netjes verpakt.

Artikel boven verwachting en snelle levertijd!

Mooie producten, fijn contact gehad en snelle verzending!

Prima website

Duidelijke website met redelijke prijzen👍

Snelle levering, goed contact & mooie producten

Super! Er zat een product in die ik niet had besteld en er mistte dus iets. Een mail gestuurd, snel een reactie & een oplossing!! Top dus :)

Snel en prima

Goede communicatie, snelle levering. Prima ervaring met Kralen en Linten.

Is goed

Touw besteld, keurig op tijd en netjes geleverd.

groot assortiment, snelle verzending en goede service

De gekochte artikelen werden snel verzonden. Goede communicatie per mail over status verzending. Degelijke producten.

Super goede service!

Ik ben zeer tevreden met kralen en linten.nl De navigatie op de website kan worden verbeterd maar de service en het aanbod is echt tof!

Ontzettend klant vriendelijk en persoonlijk!

Als voorbeeld, ik had per ongeluk de verkeerde kralen besteld. Ik heb toen gebeld en ze kon het heel gemakkelijk nog veranderen. Het contact was heel persoonlijk en prettig. Verder was de bestelling ook netjes op tijd binnen.

online shopping

fast and accurate delivery

Duidelijk site dus prima ervaring

Supersnel

Erg tevreden! Erg snel verzonden en ontvangen! En de producten waren super! Ik kom zeker terug! 😁😁

Duidelijke website. Bestelling is snel geleverd.

Helemaal top!

Ik was op zoek naar zilver lint van ongeveer 5mm en deze kon ik niet vinden op de website. Met een simpel belletje heb ik precies gevonden waar ik naar zocht. Ik kreeg ontzettend snel hulp en daarbij was de medewerker ontzettend vriendelijk. Top service !

Sieraden maken, leuke bezigheid in Coronatijd

Leuke kralen en bedels gekocht voor mijn dochter. Ze maakt er zelf armbandjes van. Levering was snel.

Goede service.

Goede kwaliteit en service, Levering vrij snel in deze covid-19 tijd. 👍

Goede service, niet altijd ff duidelijke foto

Ik zocht elastiek voor mondkapjes te maken. Il dacht het huist te hebben gezien op de foto. Maar bij aankomst blijk ik het toch niet goed gezien te hebben. Het was niet het geen wat ik zocht voor de mondkapjes. Maar kan het wel gaan gebruiken voor armbandjes te maken met mijn dochtertje.

Prima webwinkel met duidelijke informatie

Fijn dat men ook als gast iets kan kopen zonder dat er een account hoeft te worden aangemaakt. Duidelijke omschrijving, goede factuur met afbeelding van het aangeschafte artikel. Zeer netjes allemaal.

Fijne snelle service Alleen heel de website door gescrold er zijn geen dubgroepen

Master Ekke Blaauwstrjitte 1

9011XH Jirnsum