Goede service. Snel en netjes!

De kwaliteit van de spullen is TOP! Netjes verpakt. Ook op vragen via de mail een snelle reactie.

Nette en snelle levering

De bestelling heel snel en in goede orde ontvangen, bedankt.

Heb de bestelling en snel en correct ontvangen, bedankt

Compleet en snel

Bestelling compleet en snel verzonden.

Slecht

Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen!

Waardeloos

Ik kocht koperdraad. 0,8 mm. Ik wilde er mijn hangplant inclusief pot aan ophangen. Bij de opmerkingen gaf ik dat aan: is het sterk genoeg om een plant inclusief pot mee op te hangen? Nee, dus. Helaas is er geen contact met mij opgenomen zoals ik vroeg. Ik had kunnen kiezen voor iets anders.

Oncorrect

Ik heb een aantal touwen gekocht als wax koord dan verwacht ik ook dat dit plakt bij het verbranden maar dit is totaal niet het geval er lag ook stof op en er zat een heel rare geur aan!!

niet naar wens

Ik bestelde katoen lint, wat geen katoen bleek te zijn (en dus ook niet heet gewassen kan worden). Tevens kreeg ik het lint in 3 stukken. Dat het niet altijd aan één stuk kan, begrijp ik uiteraard maar er zat een stuk van 33cm bij en een stuk van 56cm. Dat vind ik niet netjes. Neem dan even contact op dat je een meter te kort hebt. Ik zou dit zelf nooit zo weg durven sturen. De bestelling was wel redelijk snel verzonden ('s morgens vroeg besteld, de volgende dag verzonden). Niet dezelfde dag (zoals ze pretenderen op de website), maar dit zijn ook vreemde tijden waarin hobbywinkels het extra druk hebben.

Leuke kralen en goede service

Zeer goede ervaring!

Zeer snelle levering

Zeer snelle en verzorgde levering en prima kwaliteit

Levering ok

Correcte en snelle levering .Dank

mooie kwaliteit, snelle levering, telefonisch goed bereikbaar

mooie kwaliteit, snelle levering, telefonisch goed bereikbaar

Goede producten

Ik vond het lint en de lintklemmen die ik b e steld had goed maar sommige lintklemmen waren beetje scheef waardoor ik er geen bedel aan kon hangen.

Fijn geholpen en snelle service, had het binnen 48 uur in huis.

heel goed

ik heb een bestelling geplaatst en 3dagen nadien bekomen

Goeie service en top kralen!

ook telefonisch super geholpen thanx

Gewoon goed

Tevreden!

Snelle levering, alles op voorraad. Tevreden over hetgene wat ik besteld had.

Super leuk!

De dingen die we hadden besteld zijn super mooi en leuk!

Prima webshop

Duidelijke winkel, alles is makkelijk te vinden en komt netjes verpakt in kleine zakjes aan. Snelle verzending. Enige minpunt was dat ik witte cabochons besteld had in de veronderstelling dat ze doorzichtig zouden zijn maar dat was mijn eigen schuld.

Snelle levering en goed product, dat is alles wat ik nodig heb :)

Goede en snelle service

Jullie service is prima,maar ik bestel waxdraad om zeilen en zeiltenten mee te herstellen en ik krijg draad waar nauwelijks wax in zit. Hier ben ik niet erg blij mee. Graag een reactie Ronald

Duidelijke site,mooie kralen etc.,snelle levering

Leuke en mooie hobby artikelen, duidelinke site, snelle levering

Snel contact, snelle levering, door telfout van mijn kant zelfs meer geleverd dan waarvoor betaald. Dank!!

Master Ekke Blaauwstrjitte 1

9011XH Jirnsum