Snelle levering, mooi verpakt het past alleen niet door mijn brievenbus maar daar kunnen jullie niks aan doen. Ik ben 100% tevreden.

prima!!!

zelfs in moeilijke tijden toch mogelijk om een sprankel verstrooiing mogelijk te maken! Bedankt en hou jullie gezond. magda wouters

Alles ging heel vlot. Zowel de bestelling als de levering.

Zeker aan te bevelen.

Mijn bestelling bij Kralen en Linten verliep geheel naar wens.

Ruime keuze in het assortment. Ik had de bestelling in perfecte staat de volgende dag in huis.

Prachtig koord snel geleverd

Met behulp van dit mooie koord voor een goede prijs mijn plisegordijn zelf kunnen repareren. Blij mee!

Snel, kwaliteit

Snelle service en kwalitatief redelijk degelijk spul ontvangen.

Snelle en correcte levering.

Na 1 telefoontje hebben ze zelfs nog een artikel toegevoegd in de webshop. Zo kon ik ook Holland lint 10 cm breed per meter kopen.

Prettige site en goede service.

Ik heb al een aantal keer een bestelling gedaan. Die zijn altijd goed aangekomen. Wanneer er iets onverhoopt toch niet is, krijg ik daar melding van en wordt het geld heel snel teruggestort. Fijn bedrijf!

Alles goed en netjes geregeld

Verschillende kralen besteld. Was allemaal netjes verpakt in een brievenbus pakketje. Kwaliteit van de kralen hadden misschien een heeeeel klein beetje beter gekund maar voor die prijs ben ik toch zeer tevreden.

Goede snelle service

Bestelling snel geleverd en zeer nette prijzen.

De producten zeer snel ontvangen. Netjes verpakt. Geen klachten.

Helemaal goed!!

Ruime keuze en alles goed te vinden in de webshop. Verder afhandeling is ook heel goed gegaan!!

top

Veel keuze en snelle levering

geweldig

erg leuke en mooie kralen en bedels

Snelle levering. Vlaggenlint per meter, hoef nu niet 20 meter tegelijk te kopen

Snelle levering. Vlaggenlint per meter, hoef nu niet 20 meter tegelijk te kopen

Ik heb het in het weekend besteld en een paar dagen later kreeg ik het al thuis. Het was keurig verpakt

Snel en correct

Snel en correct, meer kan ik er niet van maken :)

Super snelle levering!

Snelle levering, leuk assortiment

Super goede winkel met veel keus!

Ik heb diverse soorten lint/kant en houten kralen besteld. Het bestellen ging erg makkelijk en het pakketje was ook erg snel thuis!

Snelle levering prima kwaliteit!

Precies wat er staat

Op mijn vraag hoe de magneetslotjes te bevestigen heb ik echter nog geen antwoord gehad. Graag alsnog. Verder tevreden met de zending

perfect

goed lint , ik had deze reeds gehad, ook een snelle levering

Handige site,snelle correcte levering.

Een dag eerder geleverd dan verwacht,dus kon in het weekend al gaan hobby'en!

Makkelijk te bestellen, snelle reactie en bezorging.

Goed!

Top ... super service .

Helemaal geweldig. 2 bestellingen gedaan op 2 dagen ,en op de 3e dag alles bezorgd in 1 pakket. En retour van de dubbele verzenkosten. Super service die je nog zelden tegenkomt.

Master Ekke Blaauwstrjitte 1

9011XH Jirnsum