Uitstekende, efficiënte service; enorme keuze; prima prijzen!

Enorme keuze voor een prima prijs. Eén order vóór- en één order na Nieuwjaarsdag geplaatst; één van de twee verzendkosten op eigen initiatief teruggestort met een bericht dat de twee orders konden worden samengevoegd. Nooit eerder zo'n goede service gekregen! Snelle levering (1 dag). Enorm grote keuze tegen prima prijzen.

Geweldig! Binnen 1 dag mijn bestelling binnen!

Slechte levering

Ik heb ruim 3 weken op mijn bestelling gewacht.

Netjes gewaarschuwd dat in verband met de drukte de bezorging een dag later kwam. Goed verpakt voor herhaling vatbaar.

Vlotte levering van mooie kralen en linten.

Ik heb al meerdere malen iets besteld bij kralen en linten. Ze zorgen voor een vlotte levering. De kwaliteit van de items is uitstekend.

Super snel in huis

Fijne shop en het was erg snel in huis via brievenbuspost.

heel fijn materiaal

Ik vind het koord van jullie van een prachtige kwaliteit. De serviceis ook heel prettig

Redelijk

Krijg teveel mail binnen na mijn bestelling. En de zin: wij van K& L luistert... doet pijn aan mijn ogen. Maar de bestelling was in orde en op tijd.

Helaas niet teruggekomen op mij klacht

Aangegeven dat Waxkoord verschil heeft in kleur en dikte.In eerste instantie een vriendelijke reactie met verzoek om foto. Deze heb ik toegestuurd maar daarop geen reactie meer ontvangen. Verder is de service prima!

Mooie site

ik ben tevreden over de sullen die ik ontvangen heb..zal zeker vaker bij jullie bestellen..

Goed, en snel geleverd.

Satiijn lint is erg mooi. Het touw was wel erg dun. Dat was niet goed te zien op de foto.

Prima service en groot assortiment

Groot assortiment, verzending liet even op zich wachten.

Zeer Tevreden

Mooie dingen leuke lintjes enz. Precies wat ik zocht. Grote keuze, snelle verzending!

Super snelle verzending en nette kwaliteit

Zkeer voor herhaling vatbaar!! Was even om uit te proberen of de shop snel leverde en dat was zeker zo! Keurig verpakt en prima kwaliteit!

Gemakkelijk besteld en vlot geleverd!

De website is overzichtelijk en ik kon goed vinden waar ik naar op zoek was. Het bestellen verliep gemakkelijk en de producten werden snel geleverd. Helemaal blij dus!

Zoals op de website

Materiaal komt over zoals op de website!

Mooie kralen goee geregeld

Alles ging gied, mooie kralen. Kreeg Ik perongeluk verkeerdr grootte thuisgestuurd, alles goed geregeld.

Top!!!

Snel geleverd en precies zoals beschreven

Bestelling vlot ontvangen. Zat een klein foutje in, maar dat hadden ze zelf al ontdekt en direct gecorrigeerd. Zeer tevreden.

Snel en goed geleverd en niet duur

Snel en goed geleverd en niet duur

Perfect!

Snelle levering. Veel kortingen en echte kwaliteit! Ik ga hier zeker meer kopen.

Producten worden mooi afgeleverd en snel

Ziet er allemaal verzorgd uit.

Master Ekke Blaauwstrjitte 1

9011XH Jirnsum