Grandioos, Aanrader!

Zeer vriendelijke en enthousiaste medewerkers. Zeer goede bereikbaarheid per email en telefoon. Prijs en kwaliteit top! Een grote aanrader dus!

Blij mee!

Heel erg blij met onze nieuwe shutters. Het is allemaal goed ingemeten en perfect op maat en geïnstalleerd. Zeker een aanrader dit bedrijf!

Meedenkend en goed personeel van opmeten tot monteren. Echt top.

Heel blij met onze schutters. Mooie uitstraling en mooi van kwaliteit. Zeker een aanrader. Tevreden klant uit Uden.

Heel blij mee.

Wij zijn goed geadviseerd door Shutter Experience. Het eindresultaat is geweldig, heel blij mee.

TOP met hoofdletters !!!!!

Bij onze dochter shutters geplaatst. in één woord weer klasse en vakmanschap Wij vinden jullie een top bedrijf met top monteurs die werkelijk niet naar huis gaan tot alles tot in de puntjes super afgewerkt is !! En dan ook nog even stofzuigen... en netjes alles opruimen! Alleen maar lof !! en dat verdienen jullie dik !

Betrouwbaar, vakmanschap en keurig

Na vele overwegingen tussen andere instanties heb ik toch gekozen voor Shutter Experience. Nou, goede keuze, want ik ben heel erg tevreden (ben zelf heel kritisch)! Een aanrader dus !

Keurig!

Inmeten erg vakkundig en duidelijk. En service desk, erg vriendelijk en adequaat. Zeer mooie shutters. Heel erg blij mee

Perfect service

Zeer goede ervaring met dit bedrijf afspraken zoals besproken precies nagekomen hele aardige monteurs en kwaliteit van de shutters 100 procent goed.al met al een aanrader voor shutters goud eerlijke mensen.

Fijne mensen, fijne producten!

Leveren wat er beloofd werd

Na een zeer vriendelijke indruk en duidelijk professionele mensen beslisten we om met deze firma in zee te gaan. Niet alleen kwam de jarenlange ervaring als kwalitatief op de voorgrond, ook de directe correcte antwoorden op de vragen deed ons overtuigen van de professionaliteit. Er werd duidelijk uitgelegd wat wel en niet kon mét bijhorende verklaringen. De offerte was transparant, prijs correct tov andere firma’s en leverdatum zeer doenbaar. Zeker aanrader dus.

Helemaal blij met onze mooi afgewerkte shutters voor in de badkamer

Alles volgens afspraak. Gezellig personeel. Betaalbaar

Keurig.

Keurig gemonteerde, mooie shutters geplaatst. Helemaal volgens onze wens. De kunststof shutters voelen ook zeer degelijk.

GEWELDIG

Geweldige Service, geweldige kwaliteit ,geweldige monteur. Echt een aanrader

Contact en afwikkeling perfect

Super fijn bedrijf . Monteurs vriendelijk en weten waar het om gaat.

Toppers

Ontzettend fijne communicatie. Geen poespas of commercieel geneuzel! Ton is een gezellige kundige man, eerlijk advies en werkt netjes! Wij komen wederom weer terug.

Goeie service!!

Al meerdere keren besteld bij hun. Top service, werken snel, netjes en alles laten ze keurig achter!

Prima ervaring

We zijn zeer tevreden met de aanschaf van de shutters bij Shutter Experience. Zeer mooie shutters met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Ook het kooptraject, de levering, installatie en de communicatie zijn zeer goed verlopen.

Uitstekend product.Goed service,mee denkend.

Goede gasten de instalateurs.netjes snel en vakkundig..zeer tevreden

Twee fijne monteurs. Zeer netjes en beleeff.snel en vakkundig .keurig werk geleverd.. Zeer tevreden

Alles conform afspraak. Zeer netjes, vakkundig afgewerkt.

Geweldig komt afspraken na

5 jaar geleden een super fijne ervaring gehad shutter zijn ook supermooi . Nu een verandering door kunststof kozijnen weer contact opgenomen en alles is weer perfect geregeld zo blij mee . Kan het iedereen aanraden

Duidelijk, proactief en netjes

Voor de 2e keer ons hele huis laten doen en alles weer in 1x goed Komen liever een keer extra langs om fouten te vermijden

Perfecte kwaliteit

Wij hebben al eerder shutters besteld bij Shutter Experience en hebben onlangs nog een bestelling gedaan. Dat zegt al genoeg; heel tevreden over het product (ook na langere tijd!), heel vriendelijk personeel en keurige montage. Wij zouden Shutter Experience echt aanraden!

Prachtig eindresultaat.

Wij zijn erg content met het plaatsen van de shutters. Het is erg mooi geworden vakkundige medewerkers communicatief en vriendelijk alles netjes achter gelaten.

Fantastisch!

Een dikke vijf sterren!! Vanwege de goede recensies zijn wij bij Shutter Experience beland. En dat is een goede keuze geweest. Al vrij snel kon er worden ingemeten. We kregen goede adviezen over hoe de shutters het best geplaatst kunnen worden, ook wat betreft het buitenaanzicht. Het plaatsen van de shutters verliep ontzettend vlot. De medewerkers werkten goed samen. De shutters werden buiten uitgepakt en verpakkingsmateriaal werd meteen buiten terug in het busje gelegd. Na afloop werd er gestofzuigd. Geen rommel in huis dus, alles werd schoon achtergelaten. De medewerkers zijn zeer vriendelijk én vrolijk, leggen alles goed uit en werken achterelkaar door. We willen in de toekomst nog een aantal shutters, wij weten wel waar wij gaan bestellen!

Dorpsstraat 11

5472PH Loosbroek