Beste Paula, Bedankt voor jouw review. Wij zijn blij te vernemen dat je naar tevredenheid bent geholpen. Het belangrijkste is dat jouw hond het goed doet op de brokken en als dat niet het geval gaan we samen met jou kijken. Mocht er in de toekomst weer vragen zijn neem dan gerust nog even contact op. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Simona, Heel erg bedankt voor jouw review! Wij zetten graag dat stapje mee zodat we hond en baas tevreden houden 😉 Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Margot, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat het al beter gaat. Hou ons zeker po de hoogte mocht je geen verandering zien. We helpen je namelijk graag. Met kwispelende groet, Melissa
Beste Peter, Heel erg bedankt voor jouw review en fijn te lezend at het allemaal zo goed gaat! :-) Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Celine, Bedankt voor je review. Wat mooi om te lezen dat je eindelijk een brok hebt gevonden waar jouw honden het goed op doen ;) Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Fabienne, Wat jammer te lezen dat jouw hond de brokken niet lekker lijkt te vinden. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij kunnen jou heel veel tips geven. Mochten al die tips niet helpen hebben wij ook nog kwipelgarantie want ik vermoed dat dit je eerste zak was? Neem alsjeblieft even contact op zodat we je verder kunnen helpen. bark@wooof.xyz of 085-0653696 Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Simon, Heel erg bedankt voor jouw uitgebreide review! Fijn dat de tip heeft geholpen en jouw hond er alsnog goed van eet! :-) Heb je ooit nog andere vragen of wil je advies mag je ons ook altijd bellen! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Lisette, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de ontlasting met onze brokken is verbeterd en de brokken goed gegeten worden, daar gaan wij zelf ook van kwispelen! Met kwispelende groet, Kirsten WOOOF
Goedendag Annelies, Bedankt voor jouw review. Wat super mooi om te lezen dat alle klachten zijn verdwenen en dat onze brok de juiste brok is voor jouw hond ;) Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Anita, Bedankt voor jouw review. Wat mooi om te lezen dat je bij ons de brok hebt gevonden waar jouw honden geen last van hebben. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Alexander, Bedankt voor jouw review en compliment. Wij waarderen dit enorm. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Martin, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de ontlasting van jouw hond met onze voeding is verbeterd én dat het goed gegeten wordt door zowel jouw eigen hond als de oppas honden. Het met smaak eten van de brokken is tenslotte ook erg belangrijk! Mocht je in de toekomst vragen hebben neem dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Kirsten WOOOF
Beste kim, Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat het niet het gewenste resultaat heeft gehad en hierdoor niet de geschikte brok voor jouw hond is. Heb je na aanleiding van de klachten ook contact opgenomen met onze klantenservice? Als dit nog niet is gebeurt dan komen wij graag met jou in contact. Je kan ons een email zenden via emailadres bark@wooof.xyz of je kan telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 085-065 3696 Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Jordy, Bedankt voor je review en natuurlijk voor de 10! Wat ontzettend leuk om te horen dat jouw puppy gek is op onze brokken en dat je ziet dat haar vacht er mooi uitziet, dat zijn tenslotte twee hele belangrijke punten! Mocht je in de toekomst vragen hebben weet dan dat je altijd contact met ons mag opnemen. Met kwispelende groet, Kirsten
Beste Manuela, Bedankt voor je review en feedback. Wij zullen deze zeker meenemen. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Mirjam, Bedankt voor jouw review. Wat jammer dat het niet de brokken waren voor jouw hond. Helaas kan dat gebeuren. Wij willen jou bedankt voor het compliment voor onze klantenservice. Deze zal ik doorgeven aan mijn collega's. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Chris, Bedankt voor jouw review. Zo dat is een mooi resultaat binnen zo'n korte tijd. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Bonney, Bedankt voor je review. Wat mooi om te lezen dat jouw honden het zo goed doen op de brokken. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Mandy, Heel erg bedankt voor jouw review. Dit waarderen wij enorm. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Martin, Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent. En een prima oplossing om het op te laag in calcium (voor jouw hond) op deze manier te compenseren. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Wilma, Bedankt voor jouw review. Fijn dat Shila deze brokken wel lekker op eet! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Goedemiddag Nanja, Heel erg bedankt voor jouw review! We zijn blij om te horen dat je al jaren tevreden bent over onze brokken. Dat is voor ons een ontzettend mooi compliment! We hopen dan ook dat jij als baasje en natuurlijk de honden nog jaren tevreden zullen zijn. Mochten we je in de toekomst misschien ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op. Met kwispelende groet, Kirsten WOOOF
Beste Corry, Ontzettend bedankt voor jouw leuke review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze worsten en dat jouw hond in top conditie is! Normaal gesproken zou je vanuit ons een e-mail met track & trace moeten ontvangen wanneer de bestelling ons magazijn verlaat, maar ik begrijp dat dit bij jou helaas niet gebeurt? We kunnen hier altijd even verder voor je naar kijken mocht je dat fijn vinden, hiervoor mag je contact opnemen met onze klantenservice! Met kwispelende groet, Kirsten WOOOF
Goedemiddag Mason, Dankjewel voor jouw review! We zijn blij te horen dat jouw lieve viervoeter geniet van onze brokken, dat is misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! En natuurlijk ook heel prettig dat jij als baasje tevreden bent over de prijs. Onze klantenservice is altijd bereikbaar mocht je in de toekomst misschien ergens vragen over hebben of advies nodig hebben. Met kwispelende groet, Kirsten WOOOF
Beste Mirjam, Bedankt voor jouw review én de 10! We vinden het ontzettend belangrijk om goede voeding aan te bieden voor een goede prijs en zijn blij te horen dat jij dit ook zo ervaart. Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op! Met kwispelende groet, Kirsten WOOOF