Beste Christian, Bedankt voor jouw review, daar worden we altijd erg blij van! Ontzettend fijn om te horen dat jouw honden het zo goed doen op onze brokken, dat is het belangrijkst! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Met kwispelende groet, Kirsten WOOOF
Beste Astrid, Super bedankt voor jouw review, wij waarderen dit enorm. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Wouter, Heel erg bedankt voor jouw review. Wat fijn dat jouw Bernerdoodle nu een goede brok heeft gevonden. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Jan, Heel erg bedankt voor jouw review, wij waarderen dit enorm! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Erik, Heel erg bedankt voor jouw review! Wat fijn te lezen dat jouw senior viervoeter het al zo lang goed doet op de brokken! :) Bedankt voor jouw review. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Claudia, Wat een gezellig beestenboel en fijn te horen dat ze het er allemaal goed op doen :) Bedankt voor jouw review! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Chantal, Wij worden happy van jouw review :) Dankjewel daarvoor. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Naomi, Wat fijn om te lezen dat jij en je honden al 2 jaar tevreden zijn :) Daar doen we het voor. Heel erg bedankt voor jouw review. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Sim, Bedankt voor jouw review, wij waarderen dit enorm! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Jolanda, Wat leuk dat jullie 3 blije wooofers hebben ;) Heel erg bedankt voor jouw review! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Guido, Heel erg bedankt voor jouw review, wij waarderen dit enorm! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Goedendag, Wat een mooi review, heel erg bedankt daarvoor! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Lisa, Heel erg bedankt voor jouw review, wij waarderen dit enorm. We zijn vooral blij dat jouw honden er zo van zijn opgeknapt. Mocht er in de toekomst nog eens iets zijn mag je natuurlijk altijd bellen voor hulp of advies. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Anja, Bedankt voor je review. We begrijpen goed dat je teleur gesteld bent dat we niet direct de kwispelgarantie voor jou hebben kunnen uitvoeren. Zoals telefonisch besproken kan het voor ons prettig zijn om meer informatie te ontvangen. Bij ons staat jouw hond namelijk op één en daarom willen wij graag zo goed mogelijk helpen. Jouw dierenarts kan goed inschatten of er mogelijk nog een andere allergie meespeelt naast de allergieën die nu bekend zijn en de huidige klachten mogelijk kan verklaren in combinatie met onze voeding. Dit kan ook een extra rol spelen bij het kiezen van een andere voeding waardoor dit van belang kan zijn. Hiernaast is ook aangegeven dat als jouw dierenarts vermoed dat de huidige klachten veroorzaakt kunnen worden door onze voeding wij de kwispelgarantie zullen gaan uitvoeren. Hiervoor mag je uiteraard altijd opnieuw contact met ons opnemen. Met kwispelende groet, Kirsten WOOOF
Beste Bram, Bedankt voor jouw review. Wij zijn blij te vernemen dat je het fijn vond dat we nog even na gebeld werd. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Jimmy, Wat jammer om te horen dat jouw honden onze brok niet met smaak eten. We kijken uiteraard graag met je me mee of wij nog tips en adviezen hebben of dat we je verder van dienst kunnen zijn. Hiervoor mag je contact opnemen met onze klantenservice. We horen graag van je! Met kwispelende groet, Kirsten WOOOF
Beste Emmy, Bedankt voor jouw review. Wat mooi om te horen dat jouw hond niet meer heeft overgegeven! Soms kan het een lange zoektocht zijn om de juiste brok voor jouw hond te vinden. Mocht er in de toekomst toch wat zijn neem dan gerust weer contact met ons op. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Saskia, Bedankt voor jouw review. Jammer dat de brokken uiteindelijk niet geschikt bleken te zijn voor jou hond. Wel fijn te lezen dat je onze klantenservice als goed heb ervaren! Nogmaals succes met het vinden van een geschikte brok voor jouw hond. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review! Ondanks dat het probleem in dit geval door PostNL veroorzaakt werd kijken we altijd graag mee naar een oplossing en we zijn blij dat we dit goed voor je hebben kunnen oplossen. Ook in de toekomst mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen! Met kwispelende groet, Kirsten Wooof
Beste Melissa, Bedankt voor jouw review. Wat mooi om te lezen dat het goed gaat. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Beste Marjolein, Bedankt voor jouw review! Fijn te horen dat je alles naar wens hebt ervaren. Zijn er in de toekomst nog vragen mag je natuurlijk altijd contact opnemen. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste Rylana, Bedankt voor je review en jammer te horen dat je ervaring niet positief is. Wij zijn uiterst voorzichtig met onze lieve dierenvrienden en daarom adviseren wij altijd om óók medische oorzaken uit te sluiten. Ik heb het mailcontact terug gelezen en hieruit kan ik niet opmaken dat je ontevreden was met het advies of het contact. Excuses als we elkaar niet goed hebben begrepen daarin. Ik zal je opnieuw een bericht sturen om dit verder met je op te pakken. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Originele beoordeling
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.