Niet iedereen kan enig kundig voedingsadvies geven
Ik heb 2x telefonisch contact gehad. De eerste medewerkster gaf mij deskundig advies. Top!!! Als ik op een later tijdstip nog vragen had of mijn hond reageerde er niet goed op, dan moest ik gewoon terugbellen. Toen ik een 2 weken later terugbelde, daar mijn hond niet zo goed reageerde op de voeding, kreeg ik iemand aan de lijn die zich helemaal geen raad wist met de situatie. Je weet van tevoren, als je belt, niet of degene die je aan de lijn krijgt, je ook enig advies zou kunnen geven. Dat vind ik persoonlijk niet prettig. Als ze zeggen dat er mensen achter de telefoon zitten die voedingsadvies kunnen geven en er zijn er bij die dat niet kunnen. Vind ik persoonlijk niet prettig. Omdat je niet kan kiezen wie je aan de lijn krijgt.
Mijn hond had ontzettende honger van de puppybrok en zijn ontlasting was niet goed. Mijn gedachte was als de ontlasting niet zo goed is, dan krijgt hij waarschijnlijk al teveel brokjes. Dan kunnen de darmpjes het niet goed verwerken. Dus meer brokken geven was niet de oplossing voor mij. Dus ik belde op voor advies. Wat te doen. U moet wel van tevoren weten dit is niet mijn eerst hond. Het eerste wat er gezegd werd was dat iedere jonge hond wel honger heeft. Dus ik moest het zo laten. Nou, dat verschil ken ik wel. Ook omdat hij aan de magere kant was. Toen kreeg ik het advies om hem maar boontjes erbij te geven, boontjes vullen namelijk. Dan zou de honger over zijn. Je geeft toch geen brokjes om dat aan te vullen met boontjes!!! En dan aan een pup. Ik wist niet wat ik hoorde en zei dat ook netjes tegen hem. Hij zei toen eerlijk dat hij ook niet wist wat te doen. Ik persoonlijk vind niet dat je dan zo iemand achter de telefoon moet zetten. Die daar nog niet genoeg vanaf weet. Dus mijn conclusie is dat de eerste medewerkster mij echt goed advies gaf, was ik zeer over te spreken, maar de tweede medewerker heeft alle lof weer teniet gedaan.