Ervaring met Wooof zeer goed. Probleem heel snel opgepakt en zeer snel afgehandeld. Heel erg blij met Wooof en ze hebben een luisterend oor voor hun klanten.

Heel goed!

Ik wilde overstappen van vers vlees naar hondenbrokken. En kwam uit bij wooof. Een zak van 14 kilo besteld,maar helaas spuugt mijn hond ervan. Dat komt door zijn verlamde slokdarm,daardoor zakken brokjes niet. Dus contact met de klantenservice gehad,en wilde de zak graag retourneren. Ze deden daar totaal niet moeilijk over. Kreeg gelijk de volledige aankoopbedrag terug. En de zak mocht ik doneren aan het asiel! Vind dit een super goede service,en een heel mooi gebaar!

Goede kwaliteit en heel betaalbaar!

Onze Ridgeback en American Akita vinden de Regular brokken heerlijk. Onze honden zien er prachtig uit, hun ontlasting is goed, dus de kwaliteit van de brokken is goed. Heel betaalbaar en snel geleverd, dus TOP!

Ik ben heel blij en heel tevreden

Mijn slechte ervaring is door jullie helemaal goed gemaakt Bedankt voor de super service.

Puur natuur het beste voor je hond en dat tegen een schappelijke prijs.

Goede natuurlijke brok zonder rotzooi gewoon puur natuur. De belangrijke voedingstoffen blijven bewaard omdat het een koudgeperste brok is. De prijs van Wooof is zeer concurrerend ten opzichte van andere koudgeperste brokken. Daarnaast scoort Wooof zeer goed in de vergelijkingstest met concurrenten maar hun prijs en service is de doorslag. Ik kocht altijd Markus Muhle maar die brokken zijn bijna 2 x zo duur dan Wooof. De Wooof brok doet echter niet onder voor Markus Muhle in kwaliteit. Onlangs overgestapt op Wooof en mijn honden doen het er goed op weinig voer nodig en weinig maar compacte ontlasting. Een teken dat het voer goed opgenomen wordt. Veel poep zoals bij andere merken is een slecht teken maar van Wooof is het helemaal top. Afsluitend de klantenservice is zeer vriendelijk en staat de klant snel te woord. Ik koop voortaan mijn brokken bij Wooof! Ik raad iedereen dit ook aan die graag het beste voor hun hond wil.

jammer van de slechtre service

Ik was sinds lange tijd groot fan van Wooof , Ik kocht er verschillende soorten brokken voor mijn 3 bull terriers. Van pup tot high energy en lam en rijst . Sinds 3 maanden kotst elke hond zijn hart eruit als die van de lam en rijst eet. gemeld bij wooof , of je zelf even brokken wil opsturen en alvast nieuwe brokken wilt kopen voordat het probleem onderzocht of opgelost is. dit had anders gekund , jammer , ik ga op een ander merk over

Super service

Mijn bestelling blijft liggen bij DPD , er wordt nu zo snel mogelijk via Post NL een nieuwe bestelling gestuurd , in een woord SUPER van Wooof

Super snelle levering, super lieve mensen, maar vooral... De brokjes vallen heel erg in de smaak! ❤️

Gezond en top voer voor een lage prijs

Mijn American pitbull/bull xl kruising eet dit vanaf pup al het regular voer hij doet het er perfect op, goeie vacht, zeer gezonde verhouding van voermix

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurige, snelle afhandeling. Helaas bleek het voer voor mijn honden niet geschikt, maar de kwispelgarantie gold en werd keurig afgehandeld!

Ik kan niet inschatten, waarom het voer voor mijn honden niet geschikt bleek. Dus heb geen concrete tip.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Direct oplossing bezorgen bij problemen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Kwalitief goede brokken voor een goede prijs. Ook de snacks vallen hier hier goed in de smaak

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie en ontzettend klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering naar belgie Goede uitleg over het voedsel Ik gebruik high energy voor mijn jachthonden eibdelijk voedsel gevonden waar ze mooi in het vel bij blijven zonder dat ik het dubbele van de aanbevolen portie moet geven hier krijgen ze maar 1/3 meer dan aanbevolen. En betaalbaar voedsel

Af en toe is een kortingbon aan trouwe klanten :p

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en de jongens zijn er gek op!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en snel contact via de mail.

Jullie hebben voer voor de pup en volwassen hond. Maak aub voer voor de senior hond.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed advies prima service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Als er al iets misgelopen is dan doen ze hun uiterste best om het recht te zetten. En mijn honden doen het uitstekend met brok.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

rapide

difficile de suivre son colis

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De honden doen het goed met lam brokken en dat vind ik belangrijk

niet te veel gruis er in daar zit best veel van in de zakken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede leveringen , handige verpakking , de brokken vallen in goede smaak bij de honden .

tot hiertoe alles oke

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit - prijs verhouding.

Proefverpakkingen van de soorten voer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed voer voor een normale prijs

Zakken zijn vaak kapot bij levering en een hoop gruis/ kapotte brok in de zakken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als er een probleempje is, wordt deze meteen afgehandeld en zo snel mogelijk opgelost.....

Nope....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

Proefzakjes wooof brokjes introduceren. Voor puppy's tot volwassen en oudere hond.

Rivium Quadrant 2

2909 LC Capelle aan den IJssel