perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, niets op aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed en snelle levering

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel en behulpzaam, perfecte service en aftersales

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer fijne en vriendelijke service. Ben paar jaar klant, bestel veel bij webshops maar deze service is echt top!! Ook telefonisch wordt je echt heel fijn geholpen en voel je je echt een klant en geen nummer. Wat mij betreft de webshop van het jaar.. greets,Remon

Geen! Vele webshops kunnen van dit bedrijf leren!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel vriendelijk behandeld snelle service vragen worden altijd goed uitgelegd

zijn er niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct, snel en vriendelijke afhandeling, super !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service. Heb er 2 zibro kachels besteld. Volgende dag gratis thuis bezorgd. En dat van Groningen naar Brabant.Top bedrijf voor een super prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komt na wat het belooft, hebben veel kennis van Zibro kachels en leveren ook nog eens tegen een scherpe prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Speciaal vanuit Oldenzaal naar dit bedrijf gereden omdat zij de perfecte ski's voor mij hebben, Het was de reis zeker waard. Ook nog een paar schoenen meegenomen die helemaal op maat zijn gemaakt.Het personeel is zeer vakkundig en weet goed waar ze het over hebben. Ik zal er zeker vaker komen.

kan ik niet bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De klantvriendelijkheid en vooral de eerlijkheid van de medewerker heeft een zeer goede indruk achter gelaten. Ze hebben verstand van de producten die ze verkopen. Dit na een negatieve ervaring bij een andere webshop via internet .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afgelopen zaterdag op zoek naar skischoenen bij deze winkel terechtgekomen. Ik was daar een dag eerder overigens op attent gemaakt door een collega. De aanwezige voorraad skischoenen was 'oude' voorraad van afgelopen seizoen en behoorlijk afgeprijsd. Nou hoef ik niet het nieuwste van het nieuwste als beginnend skiër maar wel een goede skischoen en niet de hoofdprijs daarvoor te hoeven betalen. Door dame vakkundig geholpen aan een paar Fischer Fuse W9 Vacuum. Deze werden ook op maat en passend gemaakt middels een warmte- en koude-compressie. Je moet even geduld hebben maar dan heb je ook wat. Tijdens het proces genieten van een kop koffie. Deze week de schoenen testen. Dit al 1x gedaan en bevalt prima. Geen pijn zoals ik wel na verloop van tijd had als ik skischoenen huurde in een skihal. Benieuwd hoe dit na meer uren zal zijn maar ik verwacht dat dat ook een stuk beter zal zijn dan voorheen. Er wordt rustig de tijd genomen. Diverse schoenen gepast.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb bij Twinseasons nieuwe ski-schoenen gekocht. Deze heeft een van de medewerkers helemaal op maat gemaakt. Ze namen de tijd en hebben mij goed voorgelicht over de mogelijkheden. Dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. Ik kom graag nog een keer weer terug voor een paar nieuwe ski's!

geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Online besteld en binnen 2 dagen in huis. Telefonisch contact gehad ivm een aantal vragen over de werking van het product. Keurig beantwoord en erg vriendelijk. Graag weer!

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Op tijd geleverd

Verkeerd product geleverd, niet zo netjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klein probleem met het product (slaapmat) is uitstekend en heel vriendelijk opgelost. Zou zondermeer opnieuw iets kopen bij Twin Seasons.

Verzending via DPD naar Limburg is in mijn ogen een probleem. Langzaam (gaat via Belgie) en een track-trace van DPD die hopeloos achterloopt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima uitleg in de winkel, tent gekocht die buiten stond opgezet en rugzak gekocht die nergens voordeliger was en nog extra korting gekregen omdat deze niet meer voorradig was en dus die er hing meegekregen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Winkel met klein vloeroppervlakte maar de service is vele malen groter dan menig wintersportzaak. In een woord super, voor een paar skischoen inlegzooltjes van 40 euro wordt rustig de tijd genomen om deze aan te passen. Super, wij komen zeker terug.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed advies gehad en snelle reactie op vragen. Bestelling was snel binnen.

Gewoon doorgaan, kom zeker terug

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service , ik beveel het zeker aan!!! Gisteren een kacheltje besteld en binnen 24 uur in huis! Super!!! Een dikke 10

Zou het echt niet weten!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Reageren snel op eerste mail.

Trage bezorging. Geen reactie na verzoek retourlabel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede betrouwbare service scherpe prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met bijn brede voeten kon ik nergens skischoenen krijgen die lekker zaten. Heb meerdere paren gehad en meeerdere verkopers hebben van allerlei constructies geprobeerd, maar na een 15 minuten werden mijn voeten dus danig afgekneld dat mijn tenen helemaal doof werden. En na een uur moesten skischoenen altijd even los of zodat mijn voeten weer een beetje bij konden komen. Na een tip ben ik bij Twin Seasons terecht gekomen. Ik heb mijn verhaal uitgelecht. De verkoper herkende dit verhaal en zij dit is precies waar ik in het verleden ook tegen aanliep. Je moet deze schoenen hebben en we gaan ze op deze manier bewerken. Deze oplossing was vele malen goed koper dan dat ik in andere winkels kreeg met foam gegoten binnenschoenen die nog steeds niet lekker zaten. Ik kreeg hier een kundig uitleg, de jongens hebben hier echt passie voor en hebben het motto dat shischoenen wel lekker kunnen zitten en dat willen ze ne laten ervaren. Ik ben nu op skivakantie geweest en kan niks anders dan hun motto bevestigen. Van s'ochtens vroeg tot s'vonds laat de heb ik de schoenen met plezier aangehad. De pijn zat nu in de spiertjes ipv in de voeten. Die schoenen hoefden niet los wand ze zaten gewoon goed. Het skieen is vele malen leuker geworden. Ik ben twin season zeer dankbaar. Voor mij geen andere meer. Vandaar ook een hele dikke 10

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb een snowboard gekocht bij Twin. Het is vanuit Raalte wel een stuk rijden naar Groningen, maar dat was zeker de moeite. Uitstekend advies dat precies aansluit bij mijn wensen en behoeften. Dit seizoen de plank gebruikt, blij met m'n board!

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC