perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er was iets misgegaan met mijn online bestelling en dit is heel erg mooi opgelost. Wat een fijne zaak, superservice, vriendelijk personeel, kortom; aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Twinseasons is een bedrijf dat ik van harte kan aanbevelen. Een gemoedelijke verkoopsfeer koppelen ze hier aan grote deskundigheid. Ik kocht met korting de laatste uit een serie slaapmatten en mocht, als het niet beviel het gewoon komen ruilen. Thuisgekomen merkte ik, dat een bijbehorend pompje per abuis niet wat was meeverpakt. Ik belde en meteen werd het op de post gedaan en zo was de (uitstekend slapende mat) de volgende dag compleet. Dit bedrijf heeft er een vaste klant bij.

Maak meer reclame voor je zomerassortiment. Het bedrijf heeft namelijk naar buiten toe nog teveel een wintersportimago. O.K. daarin zal het ook worden verdiend, maar de collectie is ook voor de andere seizoenen gewoon heel uitgebreid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super service met heel veel kennis. Geen dringende verkoper, maar iemand die tijd voor je vrijmaakt. Door uitleg, advies en vragen een paar mooie producten gekocht. Bedankt hiervoor. Daarnaast was de neus van mijn snowboard kapot en nu geheel gerepar

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en eerlijk advies gekregen, Ze willen je een een product verkopen waar jij gelukkig mee bent of word. Dus NIET het product waar ze het meest aan verdienen. Ook de service eromheen allemaal dikke prima.

Sommige voordelen kunnen ook weer een nadeel zijn. Als ze rustig de tijd nemen om jouw (of dus iemand anders) goed advies te geven betekent ook dat je misschien wel eens even moet wachten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede kennis van zaken, men stelt de vragen die nodig zijn om tot een goed advies te komen. Mijn dochter heeft snowboard gekocht. Meerdere winkels bekeken die stellen geen vragen, over gebruik, ervaring enz. De ski\\\\\\

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kennis van zaken, uitstekend advies, dit ondanks de afstand tussen Utrecht en Groningen!!! Erg tevreden met mijn Libtech Dark series!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na telefonisch advies een tectro 103 tc besteld, en de volgende dag in huis! Kachel brand als een tierelier, heerlijke warmte. Uitmuntende vriendelijke service, nogmaals bedankt.

Zou leuk zijn als je nog een verzend advies kreeg, kan je je pakje volgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie winkel, vriendelijke bediening, keuze en kwaliteit produkten voldoende. Snelle levering. Goede bereikbaarheid.

Weet wat je verkoopt, er was een extra (gratis) accessoire bij het gekochte produkt. Was beter geweest dit direct aan mij te melden. Kost nu een extra rit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima advies en goed geholpen. Ze hebben mij op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling. Eigenlijk gewoon zoals het hoort.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

dat er klantvriendelijk en kundig advies wordt gegeven op alle vragen . dat ze van alle marketen t`huis zijn en altijd het juiste adviseren . zeker voor mij bij de wintersport artikelen .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deskundige en vriendelijke verkopers. Scherpe prijzen en altijd leuke aanbiedingen. UItstekende services.

Wat meer parkeerplaatsen voor de deur misschien?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service. Helm besteld, die in de winkel die dag was verkocht. Krijg nu een duurdere helm van het zelfde merk voor de lagere prijs! Helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ondanks mijn zoontje niet het snowboard bij twin seasons had gekocht ik ik een mail had gestuurt naar meerdere winkels wilde niemand helpen om de schade die het snowboard had te regelen en bij deze top winkel was het geen probleem en gingen er mee aan de slag,,als nog erg bedankt namens mijzelf en mijn zoontje Ramon

• Betrouwbaarheid
  • Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijzen, correcte service en snelle levering! Helemaal top!

• Betrouwbaarheid
  • Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service! Een helm van +- 55 euro besteld op de site. Bleek een uur voor die tijd verkocht te zijn in de winkel. Ik werd direkt gebeld door twin seasons en toen is mij een helm twv +- 75 aangeboden voor de prijs van de goedkopere helm die ik reeds gekocht had. Snel geleverd ook. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer scherpe prijs, snelle reaktie op vragen per e-mail en razendsnelle verzending na de bestelling. Met 1 dag al in huis!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bedrijf geeft goed advies en staan je heel vriendelijk te woord!! Op je mail wordt direct geantwoord. De skies zijn keurig afgeleverd, ik beveel dit bedrijf iedereen aan!

N.V.T.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze hebben kennis van zaken, snelle levering. Aantrekkelijk geprijsd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle levering. Prima

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC