ACHAT EOE THORIUM

Prix agressif, livraison rapide, produit conforme, : top :-)

Snelle en goede levering

Ben erg tevreden met mijn Lowa wandelschoenen. Snelle levering

Komen de beloftes na. Snel geleverd en producten zoals omschreven.

Prima levering en communicatie

Goede communicatie (bereikbaar) of stick wel te leveren was op korte termijn, ja dus binnen 1 dag!

Snelle levering nette prijzen

Snel geleverd. Mooie aanbieding en goede kwaliteit

Snelle levering, tas volgens voorbeeld

Snelle levering, rugzak precies volgens omschrijving en foto’s

Goed product, snelle levering, mooie prijs

Snelle goede afhandeling

Een fantastische prijs en prima bezorgd

Goede prijs-kwaliteit, info over opvolging kan beter

De bestelling van mijn Ortlieb stuurtas verliep goed en gemakkelijk. Natuurlijk, de aanloopproblemen daarmee zijn bij elke webshop toch wel inmiddels voorbij. Na het plaatsen van de bestelling bleef het verder stil. Ik heb zelf maar kontakt opgenomen om duidelijkheid te krijgen over het doorloopproces. Die kreeg ik. Pro-aktieve informatie daarover moet vanuit de webshop komen. Al met al een positief oordeel met een verbetermogelijkheid.

Prima produkt

Was net te klein, maar zag er mooi uit. Een regenjas van marmot.

Super snel en scherpe prijs!

Prachtige wandelschoen en voor een héle goede prijs

Snelle levering! Superfijne lowa wandelschoenen. Ik ben er blij mee.

Snelle correcte levering

1 artikel was niet voorradig maar snelle melding per email en een vervangend artikel voor dezelfde lage prijs geleverd. Dus een goed meedenkend team en goede prijzen, top.

Snel en voor een mooie prijs

Ik heb deze schoenen al eerder gehad en bevielen me goed.

Prima en snelle service!

Kan dit bedrijf alleen maar aanraden.

levering en service zijn niet goed

Er word geleverd met dpd, deze zeggen te komen bezorgen en komen niet opdagen en zetten gewoon dat je niet aanwezig bent. Daarna krijg je meteen dat het afgeleverd word bij een pick up point, je kiest een pick up point en dan leggen ze het pas aan het einde van de volgende werkdag bij een andere zelf uitgekozen pick up point. Hierover contact gezocht bij Twinseasons, nul response. Dus de levering en back office moeten echt beter! De geleverde producten zijn daar in tegen goed. (Wandelschoenen en reinigingspul)

Zeer vriendelijk en vlot geholpen

Slaapzak besteld aan heel scherpe prijs. Goeie kwaliteit en vlotte levering.

Goede prijs en snelle levering

Ruim assortiment, goede prijs en snelle levering.

Snel geleverd en jasje is helemaal geweldig!

Netjes en keurig bezorgd

Jullie hebben regelmatig mooie aanbiedingen voor goede prijs.

Goede, snelle levering en product naar wens.

Backpack naar verwachting en goede, snelle levering.

Precies wat ik zocht tegen redelijke prijs. Goede communicatie keurig veroakt ontvangen.

Prima afhandeling, snelle levering, goede communicatiie

Afbeelding Leki traveller niet overeenkomstig geleverde

De afbeelding op website komt qua kleur niet overeen met de Leki Traveller carbon stokken die zijn geleverd. Hoewel ik met de geleverde kleurstelling prima kan leven zie ik dat wel als een minpuntje. Daarnaast moet 'verzending binnen 1 werkdag' niet gelezen worden als: in de ochtend besteld zelfde dag verzonden. Bestel je in de ochtend wordt het de volgende dag verzonden en heb je de goederen dus na 2 dagen binnen. Je zou dit ook anders kunnen interpreteren is mijn mening. Daarom een voldoende maar niet meer dan dat.

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC