UItstekende service

Wandel- / bergschoenen besteld bij Twinseasons. Snelle levering, heldere communicatie.

Prima service en levering maar kies een andere vervoerder.

Prima pannenset gekocht. Ervaring met de webshop zelf was ook niets op aan te merken. Alleen is de pakketdienst die jullie gebruiken echt volslagen waardeloos, afgesproken pickup point genegeerd waaedoor het pakket zonder overleg een hele dag buiten op de oprit heeft gestaan.

Mooie schoenen, snelle verzending!

Helaas waren de sokken, waar ik een kortingscode voor kreeg bij de aankoop van de wandelsokken, niet beschikbaar.

Kornelija

Quickly prepared the order for pick up. Great selection of outdoor products at reasonable prices.

Goede prijs/kwaliteitverhouding en goede service

Sneller dan het licht

Gebruik kunnen maken van een super aanbieding voor wandelschoenen. Eer dat ik het wist had ik ze al binnen.

Goed, snel en overzichtelijk.

Na zoeken na de Deuter rugzag die ik voor ogen had kwam ik op de website van Twinseasons terecht. Op voorraad en ook nog 30,- goedkoper dat andere websites. Bestelling was duidelijk en overzichtelijk en via mail op de hoogte gehouden van de bestelling. Binnen aangegeven tijd bezorgd en goed afgehandeld. Goede prijs en op voorraad, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de lopende bestelling.

Bestelling eenvoudig en het product snel in huis!

Goede schoenen, scherpe prijs. Prima.

Mijn eerste bestelling bij Twinseasons: goede schoenen voor een scherpe prijs. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snel in huis

2x een sup besteld en beide keren met 2 dagen al in huis.

Eindelijk mijn favoriete item gevonden

Ik was op zoek en vond hier eindelijk wat ik zocht

Prima website, keurige klantenservice

Wij hebben een kampeer tafel gekocht en deze bleek een productiefout te hebben. Helaas bleek de tafel niet meer op voorraad en ook niet meer na te bestellen. Door goed overleg met de klantenservice zijn we tot een voor ons goede oplossing gekomen.

Excellent!

Prompt service and very good status updates!

Nieuwsbriefkorting werkt niet

Hoewel de bestelling en levering zonder al te veel problemen ging, lukte het mij niet o de €5,- refund te krijgen via de aanmelding bij de nieuwsbrief. Na contact werd mij een kortingscode gestuurd die niet werkte. Daarna werd mij een refund beloofd, maar die heb ik nog niet mogen ontvangen. Het product is verder 100% in orde en er werd op tijd geleverd.

Snelle levering en retour sturen is ook correct en snel afgehandeld

Snellle levering en retour correct afgehandeld

Super snel

Wederom een super snelle levering en goede service.

Súper!!!

Mooie rugzak gekocht voor een geweldige prijs. Snelle verzending en keurig verpakt. Een zeer goede ervaring!

Snelle verzending van mijn bestelling. Iets retour moeten sturen, wat ook snel wordt verwerkt. Schoenen elders 150 euro, bij twinseasons 100 euro

lekker snel geleverd, prima service en goedkoper dan andere internetshops

Je bestelling wordt snel geleverd. als je iets terug stuurt heb je je geld ook binnen 2 dagen weer op de rekening staan. Ik had 2 paar schoenen besteld. 1 paar teruggestuurd. Deze site is ook vele malen goedkoper dan andere internet shops.

Keurige levering en goede prijs/kwaliteit

Snelle en goede levering van product. Prijs/kwaliteit is prima

Perfect !

Super snelle levering ! Retourneren is eenvoudig ( alleen nog niet het aankoopbedrag terug). Vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad bij de klantenservice, omdat ik een vraag had over mijn bestelling. Tip : zet een maatadvies bij de artikelen online

Snelle levering rugzak voor een scherpe prijs.

Mijn rugzak voldoet aan de omschrijving en is volledig naar wens.

Vlotte levering van een mooi product!

Het was een positieve ervaring en ik zal zeker opnieuw bij Twinseasons iets bestellen.

Top Shop

Schnelle und pünktliche Lieferung. Auch über den akuellen Lieferstatus wurde immer bestens informiert Weiter so!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima levering, tevreden over het product.

Snelle levering, product prima.

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC