Deskundig, vriendelijk en snel!

Twinseasons bleek een mooie kinderdrager op voorraad te hebben in de winkel. Ik ben daarom naar de winkel in Groningen gegaan om de drager uit te proberen. Mooie winkel en ik ben er deskundig en vriendelijk geholpen. Ik had geen ruimte om de drager direct mee te nemen. Advies was toen om via de website te bestellen. Dat gedaan en binnen een dag was hij al binnen: uitstekend!

Super Preis & Schneller Versand

Alles TipTop

Makkelijk besteld, snel geleverd

Echt niks op aan te merken.

Alles klopte!

Goede levering, goede prijs, alles klopte gewoon dus top!

Bestellen via website verloopt prima

Goede keuze (voor hetgeen ik net zocht), goede bestelprocedure en netjes een telefoontje toen de bestelling klaar stond. Aangenaam ontvangst en ook nog achterliggende informatie gekregen over merken en duurzaamheid. Top!

Tevreden klant

Prettig aankoop proces, duidelijke communicatie over levertijd. Product in goede staat ontvangen.

Perfect service

Good price and fast shipping, very happy with my order!

Snel, duidelijk, goed

Goede levering, product zoals omschreven

ik heb mijn pakket na 2 weken via DPD nog steeds niet binnen

Ik snap dat jullie daar weinig / niets aan kunnen doen maar ik kan het product dus niet beoordelen. DPD reageert niet op mijn mailtjes, na het weekend ga ik proberen telefonisch contact te zoeken.

We bestelden een draagconstructie voor onze dochter die op veel plekken moeilijk leverbaar is. Binnen 1 dag verzonden en een dag later bezorgd. Netjes verpakt en precies zoals gehoopt en verwacht.

Goedkoopste

Prima prijs en kwaliteit

Prima prijs en kwaliteit

Scherpe prijs, snelle levering en goede communicatie

Mijn ortlieb fietstassen werden zoals beloofd binnen 3 dagen gratis bezorgd. Daarbij duidelijke updates over versturen en bezorging. Beste prijs online!

Goede informatie, snelle levering en mooie prijs

Wat een fijne winkel, op internet maar ook om te bezoeken in Groningen. Goede informatie om de juiste keuzes te maken voor onze volgende kampeertrip.

Snelle reactie op vragen

Goede ervaring met Twinseasons

Goed, snel verzonden, alleen was mijn bestelling kleiner als de verpakking waardoor deze lag te klapperen in de doos tijdens verzending. Een beetje zonde..

Altijd zeer tevreden

Inmiddels mijn 3de aankoop bij Twinseasons. Zeer tevreden over de service, reactie tijd per mail/telefoon en snelle verzending. Ook zeer scherpe prijzen op een overzichtelijke website met goede filter opties.

vlekkeloos verlopen

goede korting op deeet. overzichtelijke website en snel verzonden. Ik zal hier weer bestellen

Uitstekende prijs. Snelle reactie van klantenservice.

Prijs was uitstekend, aanzienlijk beter dan concurrenten. Verzending was binnen een redelijke termijn. Toen ik contact opnam met de klantenservice kreeg ik binnen een dag een reactie. Een halve punt van kritiek is dat de reactie in het Duits was Voor mensen die wat minder vaardig in Duits zijn kan dit een probleem vormen.

Fijne webshop

Goed geregeld mooi op tijd geleverd

Goede aftersales en goed assortiment

Bedrijf komt gemaakte afspraken goed na. Afhandeling aankoop kan voorbeeld zijn voor andere webshops.

Prima prijs, prima service. Goed gedaan!

Prima prijs, prima service. Goed gedaan!

Snelle levering, goede prijs.

Had er nog nooit van gehoord tot ik op zoek ging naar een specifiek paar schoenen. Op de website gevonden en voor een nette prijs besteld. Volgende dag in huis. Wat wel vreemd was is dat er grote prijsverschillen tussen de maten zaten. Van ongeveer 115 tot 150 euro voor dezelfde schoenen.

Goede service met duidelijke communicatie

Snelle bezorging, concurrerende prijzen, fijne webshop

Lowa Z6-N

Snelle levering en zeer tevreden met de schoenen!

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC