Gave schoenen, goede prijs en snelle verzending!

Ik vond mijn schoenen eindelijk in de juiste maat, tegen een nette prijs en kreeg ze ook nog snel thuis! Blij!

Goede service en snelle levering.

Best geprijste artikeken.

Supersnel bezorgd en aardige man

Pakket was snel bezorgd en heb daarna nog contact gehad met Piet. Erg behulpzaam en stuurt mij zelfs nog iets toe !

Prima winkel!

Bestelling was sneller dan verwacht en perfect in orde!

Goede en vooral persoonlijke service

Er is een uitgebreid aanbod. In de winkel word je persoonlijk geholpen en de medewerkers hebben ook daadwerkelijk kennis van zaken.

Ik wilde een rugzak bestellen en bij een dpd servicepunt afhalen. Het door mij gewenste dpd punt was niet beschikbaar op de site. Na een mail naar Twinseasons met het verzoek het dpd punt aan te passen kon ik de rugzak bij mij in de buurt ophalen.

Super goede service

Na de aankoop van stick bleek deze niet op voorraad. Na een telefoontje bleek de stick was door Twinseasons besteld. Hij keam toch snel binnen en tijd voor kerst bij ons. Ze hebben ons keurig op de hoogte gehouden via de mail.

Ok

2 gekaufte Kanister kamen fast 1 Woche nacheinander an. Aber sonst alles ok.

Snelle levering, scherpe prijs

Netjes op de hoogte gehouden en snel verstuurd.

Pakket was niet goed dichtgeplakt, inhoud OK.

Bij ontvangst was het pakket niet goed dichtgeplakt. Eén van de kleppen van de doos was los. Gelukkig waren er geen items verdwenen. De chauffeur vertelde dat hij het pakket zo ontvangen had. Er waren geen sporen van opzet te zien.

Ausgezeichneter Service

Eine E-Mail Anfrage wurde sofort beantwortet, und auf meine Wünsche Eingegangen. Super !!

Preis, Leistung und Lieferzeit alles Top immer wieder

Preis, Leistung und Lieferzeit alles Top immer wieder

Sehr zufriedener Kunde

von Bestellung bis Lieferung alles bestens

Alles perfekt gelaufen. Auch der Kundensupport lief einwandfrei.

Alles reibungslos verlaufen. Schnelle Lieferung und kompetenter Kundenservice.

Super snelle levering!

Snelle en nette levering. Heel blij mee!

Guter Preis, schnelle Lieferung und gute Kommunikation.

Alles prima

Danke - demnächst wieder

Alles Bestens gelaufen!!!

Alles schnell und gut verlaufen

Super fast delivery, great price

Suprisingly fast delivery, great new products with good price.

Leki - Running poles

Parcel arrived on-time, Product was as advertised. Parcel was too loosely taped and partially open on arrival. But all items arrived without damage or loss. Although it would have been easy tinker with the package without cutting the seal tape.

Danke und jederzeit wieder

einfaches einkaufen im shop - schnelle reaktionszeit und - alles in allem sehr zufrieden - danke und schöne weihnachten

Sehr Gut

Schnelle Lieferung - Tolle Ware zu einem guten Preis. Twinseasons ist sehr zum empfehlen.

Erstbestellung verlief Reibungslos

Artikel in Ordnung. Gerne wieder.

Perfekt

Schneller Versand top Preis für ein super Produkt in hoher Qualität. Vielen dank.

Snelle service maar matig verpakt

De bestelde rugzak kwam vlot na bestelling. Mooie rugzak, handige vakken Verbeterpunt: te grote doos, die slecht was dichtgeplakt waardoor de inhoud zonder de doos te openen zichtbaar was

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC