Snelle levering. Manco onderdelen snel nabesteld.

2 sets Ortlieb back roller classic besteld. Daags erna al geleverd. Tevens aangeboden tegen een scherpe prijs.ik

Snelle heldere keuze en verzending

Prima product zoals afgebeeld en toegelicht

Snel geleverd, goed verpakt en laag geprijsd!

Goede website

Prima services en snelle levering

Goed assortiment, prima prijs en service

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Super rugzak!

Zeer goede service!

Ik ga hier zeker nog een keer bestellen als ik weer wat nodig heb. De levering was snel en de inhoud was ook heel netjes verpakt! Top shop!

Snelle levering super product voldoet geheel aan de verwachtingen

Zoals verwacht.

Snel verstuurd, goed verpakt.

Tevreden

Was goed

Perfekter Kundenservice bei Umtausch

Ich habe einen Backpack gekauft und kurz vor Reiseantritt (mehrere Wochen nach dem Kauf) festgestellt, dass dieser doch zu klein für mein Vorhaben ist. Twinseasons und insbesondere die Mitarbeiterin Konni Schmidt, haben jedoch sehr kulant reagiert und den alten Rucksack trotz der abgelaufenen Rückgabefrist zurückgenommen und gegen ein größeres Modell getauscht. Der Kundenservice von Frau Schmidt war mehr als nur kompetent und hilfreich. Vielen Dank noch einmal für dieses Entgegenkommen!

Product snel geleverd tegen mooie prijs

De levering was snel en de prijzen goed in vergelijking met andere winkels. Ik zal waarschijnlijk hier wel terugkomen voor toekomstige aankopen.

Goede aanbieder, scherp geprijsd

Product snel ontvangen, artikel heeft een iets andere pasvorm dan ik gewend ben van een rugzak, maar heb een paar geen op gehad en draagt fijn.

prima product, prima prijs en denken fijn mee

Prettig contact met het bedrijf. Goede service.

en snel geleverd

Goeie service

Ik wilde graag even telefonisch contact dus het op de website vermelde tel nr gebeld en toen werd er gelijk opgenomen en efficiënt geholpen. Dat kon je nog maar zelden tegen! TOP!

Alles snel en goed verstuurd. Top!

Snelle levering, Goede prijs en zeer fijn product!

Zeer tevreden met de service

Helemaal tevreden!

Prijs, kwaliteit, verwerking en afhandeling van mijn bestelling: top in orde!

Alle afspraken nagekomen

Fijne schoenen, die gemakkelijk te bestellen zijn en snel geleverd worden.

Fijne schoenen, die gemakkelijk te bestellen zijn en snel geleverd worden.

Goedgeprijsde kwaliteit

Prachtige spullen voor een mooie prijs

Snel, betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit

Wat ik hierboven beschreef. Een hele mooie prijs voor een fjallraven broek gezien. Aangeschaft, snel geleverd en gelijk in gebruik genomen.

Soepel van begin tot eind (aflevering).

Wij hebben een hockeystick voor onze zoon tegen een prijs kunnen aanschaffen die fors onder andere aanbieders lag. Ook bij Twinseasons was dezelfde stick daarna bijna €95 duurder. Waarschijnlijk omdat er kleine verkleuringen op de grip zaten. Dit stoort ons niet al was het wellicht netjes geweest dat in de advertentie te melden. Onze zoon is fantastisch blij met zijn stick er daar ging het om.

Zeer snelle verzending en blij met product

100% tevreden

Zeer scherpe prijzen

Mooie en scherp geprijsde webshop

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC