Zeer snel geleverd

Goed product, snel geleverd voor een goede prijs.

Snelle levering aan scherpe prijs

Ik kocht een sea to summit luchtmatras. Deze zijn enorm goed maar niet goedkoop natuurlijk, maar de prijs was 40% lager dan de “aanbevolen prijs” op de site van het merk en 30% lager dan de prijs bij online -concurenten. Levering in Belgie twee dagen na invoeren bestelling, wat wel snel is. Goed verpakt.

Buitengewoon efficiënte webwinkel van een wat mindere ‘echte’ winkel

Twinseasons komt over als een superefficiente en voordelige webwinkel met prima service. Mijn bestelling moest uiteindelijk worden geretourneerd, maar zowel in het bestelproces als bij het terugsturen werd snel en meedenkend gereageerd. Ook de retourfactuur had ik binnen een dag. De fysieke winkel is wat moeilijker te duiden. Hij is gevestigd in een oude, lage loods op een industrieterrein, ik zag m eerst over het hoofd. Een kleine, rommelige parkeerplaats. Binnen een winkel die kwaliteit uitstraalt, maar weinig diepte n het assortiment. Bij de kassa eenieder zo vriendelijke meneer. Een vriendelijke jongedame die met dikke jas aan bezig was. jongedame. Zo te zien was iedereen erg druk in het ombouwen van de winterwinkel in de zomerwinkel.

Top.

Vlot en goed.

Prima schoen, levertijd slecht

Product was prima. Zou de dag erna geleverd worden (woensdag), uiteindelijk vrijdag net op tijd (voor weekendje) kunnen ophalen.

Mooi assortiment, nette levering.

Op de website een mooie aanbieding gevonden. De levering was conform opgegeven levertijd en netjes verpakt.

Geweldige winkel

Geweldige zaak met groot assortiment. Met leuke medewerkers die verstand er van hebben. Toppers allemaal.

Een mooie broek van een topmerk voor een prima prijs

Ik kocht een broek van fjallraven. Prima prijs, goeie aanbieding en snel geleverd.

Prima winkel. Aardige mensen. Zeer behulpzaam. Ze geven je als klant het gevoel dat je er toe doet.

Exped gekocht via de webshop. Snel, zeer concurrerende prijs. Kortom zeer tevreden. Ook in de winkel geweest. Mooi assortiment. Willen je ook graag laten zien en merken dat ze een goede winkel hebben,

Snel en naar verwachting geleverd

Dure maar goede slaap matten.

Ze hebben geleverd wat ik besteld heb

Ik kende het bedrijf niet, maar kwam hen tegen op internet. Toevallig hadden ze schoenen in de aanbieding voor de winter die ik graag wilde hebben. Zelf was ik niet in de mogelijkheid om langs te gaan, dus heb online besteld met thuisbezorging. Het bedrijf zit niet heel ver bij mij vandaan, dus bij problemen zou ik persoonlijk langs kunnen gaan, zo ook bij retourneren. Maar terugsturen zou niet nodig hoeven zijn daar ik het produkt al eerder in dezelfde maat gehad heb. En zo was het ook. Dus geen verdere ervaringen, maar wat voor mij nodig was hebben ze gedaan.

prima ervaring

bestellen zonder problemen, snelle leverering.

Goedkoper dan elders.. Produkten precies als op foto.. Snelle levering. Zeker aan te bevelen en zal hier vaker shoppen.

Prima bedrijf

Prima bedrijf nette verpakking en verzending

Goede service, snelle verzending en goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Goede schoenen voor een zeer aantrekkelijke prijs, zeer tevreden mee!

Mooie jas, snel geleverd

Jas is snel geleverd in goede verpakking

Top. Prima prijzen groot assortiment snelle verzending betrouwbaar

In kort tijd voor de 2e keer besteld. Opnieuw zeer snelle verzending. De juiste merken. Prima winkel! Koop zeker opnieuw.

Hockeystick besteld, helaas door een foutieve ean-code een andere stick ontvangen dan besteld. Customer service heeft alles snel en correct afgehandeld. Binnen 3 werkdagen alles hersteld en de juiste stick ontvangen.

Prima service!

Gewoon goed

Wandelschoenen gekocht bij Twinseasons. Deze schoenen waren in de aanbieding voor een echt heel goede prijs. Levering was snel en goed.

Fast delivery and responsive customer service.

They had exactly the backpack I had been searching for. And at a good price.

• Vil du anbefale os? Ja

Superaanbieding en top geleverd.

Prima bedrijf, niks op aan te merken. Ga zo door.

Prima, snel, voordelig

Ik had nog niet eerder van Twinseasond gehoord, maar de eerste ervaring was zondermeer positief

Prima levering

Vlotte levering van mijn bestelling, keurig verpakt

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC