Achtung: keine Rückerstattung trotz bestätigtem Retoureeingang

Ich hatte schon einmal diese Bewertung abgegeben, wonach sich Twinseasons auch bei mir meldete mit diversen Ausreden, dass das Geld nicht über Paypal zurückzusenden sei. Mir wurde angeboten, dass es auf mein Konto überwiesen wird. Dies ist nicht passiert bis heute (viele Wochen später). Auf Nachfragen wird nun wieder nicht reagiert. Ich bin mehr als enttäuscht und frustriert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Keine Rückerstattung trotz eingegangener Retoure im September

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede eerste ervaring en zeer blij met mijn nieuwe tas

Via Google gevonden tas was maar een klein deel van het assortiment van de winkel. De site en het bestelproces zijn overzichtelijk en de selectie is prima. De prijs van de tas was de reden waarom ik de site kwam. Op basis van deze ervaring zal ik in ieder geval terugkomen om te kijken of er meer van mijn gading is. De bestelling is gedaan gedurende de periode rond Black Friday, daarom duurde het even voordat ik de tas in bezit had en duidelijk werd wanneer ik het pakket zou ontvangen. Dat had duidelijker gekund.

prima ervaring met een aankoop van skies

prima prijs kwaliteit verhouding. skies geleverd van het huidige seizoen

prima ervaring met een aankoop van skies

prima prijs kwaliteit verhouding. skies geleverd vna het huidige seizoen

Snel, juist en dichtbij

Besteld en de volgende dag al op te halen. Soepeltjes en goede prijs-kwaliteit.

Meerdere malen wat besteld. Snelle levering en ook snelle reactie op vragen.

Top, ga zo door

Prima winkel, snelle verzending.

Nieuwe bindingen besteld. Gekozen voor deze shop omdat hier de beste prijs te vinden was. Alles helemaal in orde!

Netjes op de hoogte per mail en snelle verzending

Mooie producten snelle levering

Ik was op zoek naar een softshell van Ortovox. Er zijn erg weinig aanbieders in Nederland van dit merk.

Je kunt hier beter niets bestellen

Want je wordt tot in de eeuwigheid gestalked om een review achter te laten.

Prima ervaring met Twinseason

Nieuwe seizoen skies tegen zeer lage prijzen

Prima ervaring met Twinseason

Nieuwe seizoen skies tegen zeer lage prijzen

Goede service en snelle verzending

Gewoon goed en vriendelijk!

Goede service en snelle verzending

Gewoon goed en vriendelijk!

Prima verpakt en snel geleverd

Op tijd geleverd

Makkelijk besteld, op tijd geleverd

Goede prijs, snelle verzending en het product naar wens.

Goed aanbod en snel in huis

Gewoon goed, goede collectie en snel en netjes thuis bezorgd.

Kende deze winkel niet, maar ben zeer tevreden

Op zoek naar een nieuwe jas voor de wintersport, kwam ik online terecht op de website van twinseasons. Heb de jas besteld (lucky me, 30% korting i.v.m. Black friday). De volgende dag was de jas al in huis. Kan niet anders zeggen, dan “dik tevreden”.

In 1 woord geweldig

Hoi hoi, Voor mijn bestelling had ik nog nooit van Twinseassons gehoord. Zeer goede beoordeling op trustpilot en kiyoh stelde mij wat gerust. Ik besteld via creditkaart om ook het verzenden veilig te hebben. Maar alles fantastisch verlopen van bestellen tot leveren. Bedankt een nieuwe klant er bij zeer scherpe prijzen. Zeker een aanrader.

leuke aanbiedingen

Fijne schoenen gekocht, prima prima, snel geleverd !

Goede en snelle service

Schoenen terug gestuurd en in no time geld terug. Mooi!

Geweldige service reageren zeer snel top

Snelle levering, eerlijke prijs!

Precies zoals geadverteerd, top.

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC