Goede prijs/kwaliteit

Netjes verzonden en mooi op tijd ontvangen…

Helemaal prima!

Helemaal prima!

Heel correct en snel

Zowel met de bestellingen als met een retour. Ook met het beantwoorden van een vraag per mail, waren ze snel en correct.

Super prijs en snelle levering

De Lowa Renegade Warm die ik wilde bestellen waren hier heel veel goedkoper dan elders. Na reviews en andere info gecheckt te hebben, durfde ik het aan te bestellen. Schoenen kwamen snel binnen. Helemaal goed.

Snelle levering!

Mooie aanbieding Hestra handschoenen

Afhandeling website prima. Telefonisch contact vooraf, liep soepel en professioneel.

Prachtig product voor een goede prijs.

Prachtig product voor een goede prijs en snel geleverd. Top!!!

Prachtig aanbod tegen een competitieve prijs

Black diamond skistokken gekocht. Snelle levering. Goeie prijs en heel belangrijk, geen Black Friday. Hoera. Houd dat vol.

Zeer goed, perfecte Dubarry’s en snelle levering (de volgende dag al) met DPD. Hier zullen we vaker aankopen doen.

Top prijs en levering

Ze hadden de skihandschoenen die ik zocht voor een hele nette prijs en bezorging en communicatie ging prima en vlug

Geweldig!

Eerst via de mail een vraag gesteld over een bestelling die ik wilde plaatsen, daar werd ik al heel duidelijk mee geholpen. Vervolgens mijn bestelling geplaatst die de volgende dag al netjes werd bezorgd. Ik beveel Twinsseasons van harte aan

Goede deal, volgende dag geleverd

Snowboard (tegen zeer goede prijs) besteld en de volgende dag al onder mijn voeten. Niets op aan te merken!

One happy customer!

Goede aanbieding en top kwaliteit.

Snelle en goede levering.

Super.

Goede prijs en snelle levering

Duidelijke site, komt betrouwbaar over. Prima communicatie.

Snelle levering, scherpe prijzen.

Goed product, geluk met de korting in mijn maat. Snelle levering, top!

Snelle service en een mooi product

Mijn skihelm was binnen 2 dagen bezorgd. De goedkoopste van allemaal en de helm was van goede kwaliteit. Betrouwbare website. Over de transporteur dpd ben ik minder te spreken. Ondanks aangegeven te hebben niet thuis te zijn op het te leveren tijdstip en aangegeven te hebben de helm op te zullen halen bij een servicepunt, werd de helm in de doos toch bij de voordeur weggezet.

Prima ervaring

Snelle levering en mooi product

Scherpe prijs en ontvangen wat ik heb besteld!

Een scherpe prijs en een Groningse nederlandse webwinkel. Het duurde paar dagen na de bestelling dat je info over het verzenden krijgt, maar alles keurig ontvangen. Dus niet vandaag besteld, morgen in huis, maar verder niks negatiefs. Ik had nog nooit van deze webshop gehoord, maar er stonden al goede recensies op het internet.

Tijdig en netjes verstuurd

Tijdig en netjes verstuurd

Keurig nette levering tegen de laagste prijs.

Ik kocht een Olight Baton 3 bij Twinseasons. De prijs voor deze zaklamp was bij hen het laagst. De lamp is keurig conform de levertijd door DPD bezorgd.

Goede service, product zoals omschreven en keurig verpakt *****

Ik kan deze winkel aanbevelen. Om te beginnen een goede prijs voor een product dat overal elders meer kost. Product is keurig verpakt en goed van kwaliteit. Volgende keer kijk ik eerst bij deze winkel of zij het verkopen.

Erg klantvriendelijk

Goede levering, heel tevreden

Goede prijs, en keurig direct volgende dag geleverd.

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC