Snelle levering en retour sturen is ook correct en snel afgehandeld

Snellle levering en retour correct afgehandeld

Super snel

Wederom een super snelle levering en goede service.

Súper!!!

Mooie rugzak gekocht voor een geweldige prijs. Snelle verzending en keurig verpakt. Een zeer goede ervaring!

Snelle verzending van mijn bestelling. Iets retour moeten sturen, wat ook snel wordt verwerkt. Schoenen elders 150 euro, bij twinseasons 100 euro

lekker snel geleverd, prima service en goedkoper dan andere internetshops

Je bestelling wordt snel geleverd. als je iets terug stuurt heb je je geld ook binnen 2 dagen weer op de rekening staan. Ik had 2 paar schoenen besteld. 1 paar teruggestuurd. Deze site is ook vele malen goedkoper dan andere internet shops.

Keurige levering en goede prijs/kwaliteit

Snelle en goede levering van product. Prijs/kwaliteit is prima

Perfect !

Super snelle levering ! Retourneren is eenvoudig ( alleen nog niet het aankoopbedrag terug). Vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad bij de klantenservice, omdat ik een vraag had over mijn bestelling. Tip : zet een maatadvies bij de artikelen online

Snelle levering rugzak voor een scherpe prijs.

Mijn rugzak voldoet aan de omschrijving en is volledig naar wens.

Vlotte levering van een mooi product!

Het was een positieve ervaring en ik zal zeker opnieuw bij Twinseasons iets bestellen.

Top Shop

Schnelle und pünktliche Lieferung. Auch über den akuellen Lieferstatus wurde immer bestens informiert Weiter so!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima levering, tevreden over het product.

Snelle levering, product prima.

Volgens afspraak geleverd

De stoelen waren wel in een beschadigde verpakking geleverd en wat vies. Heb het zelf netjes schoon kunnen maken.

Ik had 2 dezelfde producten besteld, helaas was er nog maar 1 op voorraad. Ze hadden ook maar 1 van de 2 op kunnen sturen maar stuurde al snel een mail met de vraag of ze wen vervangend product mochten opsturen tegen dezelfde tarief. Hier akkoord meegegaan. Kortom een geweldige klantenservice en erg vriendelijk. Ik zou ze zeker adviseren om hier te bestellen. Tevens werd er ook snel verstuurd!

Kwaliteit!

Super product voor een hele scherpe prijs t.o.v. andere aanbieders en een snelle levering.

Service if fine but they charge you for returns.

Service was quick and nice but I decided to return my shoes and I got charged for delivery around 7euro. I know it's not much but nowadays, specially for clothing, almost everybody let you do free of charges returns.

Juiste product, beste prijs

Bijzonder dat ik na even googelen weer bij Twinseasons ben uitgekomen voor hetzelfde product, maar dan voor een betere (lagere) prijs incl verzenden.

Snel geleverd. Goede prijs en heeeeeerlijke schoenen. Zo blij mee

Goeie prijs

Rugzak gekocht tegen concurrerende prijs. Leuke extra combi aanbiedingen. Levering netjes, zou wat sneller mogen.

Uitstekend!

Ruim assortiment, scherpe prijzen en prima afhandeling ( bestellen, verzenden en ontvangen)

Supersnelle levering

Mijn nieuwe rugzak snel in huis, goede kwaliteit

Fijne webshop met uitstekende service!

Heb hier al meerdere keren besteld en altijd een goede ervaring. Dit keer was er helaas een item stuk en er werd vlot een vervangend item gestuurd. Prima service dus en makkelijk via mail of telefonisch te bereiken.

Snelle en goede service. Producten zijn ook top

Netjes en snel

Super service

Heel blij met mijn sup. Er waren wat opstartproblemen met de pomp en de paddle, maar super te woord gestaan en geholpen. De service is echt heel goed.

Snel verzonden, goede prijs!!

Product had een zeer scherpe prijs tov andere aanbieders, daarom voor deze aankoop gekozen. Bestelling werd ook snel verzonden en daar werd duidelijk over gecommuniceerd.

1 Stockholmstraat a

Groningen 9723BC